Микола Федорук назвав чернівчан рейдерами та звернувся за допомогою до Авакова та Луценка

24.11.2016

_dsc9064

Депутати Чернівецької міської ради і надалі будуть відстоювати законні права інвесторів ТЦ «Проспект» («Гіпербуд»), навіть незважаючи на те, що колишній мер Чернівців, а нині депутат від «Народного фронту» Микола Федорук відкрито відстоює інтереси хмельницького забудовника, який намагався ошукати людей. У цьому на вчорашній прес-конференції запевнили депутати від фракції «Рідне місто» Василь Продан та Ростислав Білик.

«Федорук звернувся до Луценка та Авакова, щоб вони розслідували справу, про нібито, рейдерське захоплення «Гіпербуду» чернівчанами. Зрозуміло чому він це робить. Адже саме тоді, коли Федорук був мером, він привів «Хмельницькбудінвест» до Чернівців, всі будівництва якого у нашому місті є проблемними.

На цьому місці вони мали зводити житловий будинок, однак незаконно відбулася зміна цільового призначення і почалося будівництво торгового центру. На допитах тодішній архітектор міста Сергій Гомонович чітко каже, що вказівку на зміну цільового призначення йому особисто дав Федорук», – зазначив Василь Продан.

В свою чергу, Ростислав Білик зауважив, що ТЦ «Проспект» мав бути зданий в експлуатацію ще у 2012 році. Будівництво було завершене у 2013 року, але з вини забудовника працювати він почав лише цього року. І це при тому, що багато інвесторів, аби розпочати бізнес взяли кредити, які до цього часу віддають. Саме тому, депутати міської ради завжди будуть на боці цих людей та чернівчан.

Коментарі
    • Пані Валентина Немерюк, прохання залишати адекватні коментарі, без слів, що хтось гівно, це не красить ваш Хмельницькбудінвест і вас, як одного із керівників

  • Я купила магазин в ТЦ о котором идёт речь и я не поддерживаю тех людей ,которые захватили ТЦ и удерживают его НЕЗАКОННО на сегодня.Мне приходили счета с космическими суммами за которые новоиспеченные “хозяева”даже не отчитыватся.Я думаю что и прокуратура и налоговая милиция должны бы были заинтересоваться тем беспределом который устроила кучка сомнительных людей вокруг этого ТЦ. С самого начала ходят слухи о заинтересованности тех кто сегодня у власти в Черновцах в этом участке.К томуже,мне точно известно,что кое кто уже получил разрешение на строительство и это точно не застройщик который его построил существующее здание.Да и как это вообще возможно,в нарушение всех норм и законов передать земельный участок без конкурса каким-то неизвестным. Много вопросов .Но те кто сейчас там находятся ,точно мошейники. Стоило только договора их почитать ,в которых они имеют право забрать мой магазин если им что то не понравится.Это не в какие ворота!!!

  • Шановний пан Олексій!Персонально Вам відповідає пані Немерюк . Називати “гімно” цукеркою-це тільки ви-журналісти Чернівці таймс вмієте.І не дивно враховуючи те,кому служите.Є Журналісти,а є брехливи собаки які гавкають за нагороду.Вижодної події стосовно цієї ситуації не висвітлили правдиво.Ви як продажні судді яких сьогодні в Україні розвелось занадто багато, і там де потрібна правда -панує брехня.Ви ті,хто спалили свою совість на втіху тим,хто плотить вам гроші.І дай владу таким як ви,ви будете робити те саме,що сьогодні роблять “наші”депутати.Кричите про правду,а самі брешете.Мені не соромно ні за що що я в житті зробила . За своє звикла відповідати сама.І переконана дадуть відповідь ті хто викрадав документи,підробляв підписи і печатки,виносив комп’ютери ,документи з будівлі.Перед тим як щось заявляти ,як мінімум,мають бути якісь факти.Але це не про вас.Таким як ви потрібна лише вказівка від ваших хазяїв.

    • Пані Немерюк, ми виступаємо на боці громади міста і захищаємо чернівчан, яких ваш покровитель назвав рейдерами.

      • Пане Олексію,на теперішній час дуже модно прикриваючись словосполученням ” в інтресах громади” – діяти явно не на користь останньої. Конкретно у даній ситуації вам не було б лишнім зрозуміти чи ви дійсно на стороні громади чи на боці шахраїв. Але для цього має бути хоча б бажання розібратись хто є хто .Але знаю напевно,хто і що вам говорять писати . Крім заяв що забудовник шахрай бо не ввів об’єк в експлуатацію ,ви більше нічого заявити не можете.Але ви пишете про побудований і повністю готовий до експлуатації ТЦ.Він-є!Він побудований!Забудовник зробив те ,що і мав зробити,а якщо проблема була у введенні в експлуатацію (причини ми зараз не торкаємося .Хоча це теж дуже цікава тема),то треба було і вимагати від забудовника введення в експлуатацію.Але -о диво!!!Всі про це кричать ,але ніхто те не просить зробити.На томість,з якогось переляку розривають договір аренди за який були заплачені скажені на сьогоднішній день,гроші!Назвіть мені хоча б одну земельну ділянку у м.Чернівці,за яку сплачувалися инвестором хоча б приблизно такі кошти.То хто сьогодні шахраї?Забудевник,який побудував ТЦ і сплатив до бюджету міста величезні кошти ,чи ті,хто захопили його,викравши всі документи ,годуючи обіцянками людей про введення в експлуатацію ,не сплативши жодної копійки на розвиток міста,отримавши договір оренди в супереч ЗАКОНУ без конкурсу , і т.д.Це громада таке робить?Чи це влада до якої сьогодні дорвалися ті,хто не поважає закон і дурять всю країну розказуючи казочки про світле майбутнє! І такі як ви журналісти теж відповідальні за те,що ми сьогодні маємо в країні! Нажаль,в данному випадку,це марна дискусія,тому що для того що б писати і говорити правду,потрібно бути особистістю ,а це явно не про і не про ваш змі.

        • От бачите, ви хочете, щоб вас ні в чому не звинувачували, а самі голослівно звинувачуєте мене, що мені хтось шось говорить писати. Для мене особисто ненормально коли нардеп якого обирала громада цю громаду називає рейдерами. Я знаю, що він у вас на зарплаті, але це плювок у бік своїх виборців.

  • Що я хочу,вам не відомо так саме,як і то,в кого Федорук на зарплаті.Ви не журналіст ,ви примітивний писака,який порушує усі правила журналіської етики. І повторюю,якщо ви не почули-ВИ-не громада.І громада,то явно не лише ви.Ваша думка,виходячи з кількості дописів під вашим “творінням” явно не популярна.

  • ))) Прийдіть в ТЦ Проспект і з людьми поговоріть, з чернівчанами. Їм розкажіть, що вони не громада, їхнім родинам, яких ви, намагались кинути на гроші.
    Якщо у вас популярність матеріалу визначається кількістю коментарів під ним, мені вас дуже шкода, ви дійсно дуже обмежена людина, адже для цього є статистика. Ваша хамська поведінка мені зрозуміла, адже чернівчани не стали прогинатись і показали вам, що таке громада. Так що не врятує вас продажний Федорук, ні його кулявлобівський Аваков и дарма витрачаєте на Федорука гроші, він вам замулив очі, коли казав що “все порішає”.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини