Петиція про звільнення Сергія Обшанського набрала необхідну кількість голосів

05.12.2016

Обшанський

Усього лише за шість днів петиція про необхідність звільнення начальника міської інспекції з благоустрою Сергія Обшанського набрала 250 підписів чернівчан.

Майже 300 мешканців міста вимагають, щоб мер Олексій Каспрук прислухався до їхньої думки та звільнив не тільки Сергія Обшанського, а ще й керівника МКП «Реклама» Тараса Унгуряна.

«Звільнити з займаної посади керівника Чернівецької інспекції з благоустрою Сергія Обшанського та директора МКП «Реклама» Тараса Унгуряна за злісні порушення та хамську поведінку під час виконання службових обов’язків. Своєю поведінкою вони дискредитують саме поняття – чиновник Чернівецької міської ради та, взагалі, усіх представників влади», – йдеться у тексті петиції автором якої є Сергій Поповецький.

Щоправда, громадський інспектор з благоустрою Артем Жук, зареєстрував петицію на підтримку начальника інспекції, яка, також набрала необхідну кількість голосів.

Відповіді на обидві петиції мають бути надані до 18 грудня і досить цікаво подивитися, яку позицію в цьому випадку займе міська рада.

Нагадаємо, що під час сесії 27 жовтня Сергій Обшанський влаштував сварку з депутатом від «Батьківщини» Любов’ю Сорохан, а потім ледь не спричинив бійку з її колегою Валерієм Казиміровичем.

Постійна комісія  міської ради з питань законності регламенту та депутатської етики розглянула цей інцидент та рекомендувала Каспруку звільнити Обшанського із займаної посади. Висновок комісії підтримали більше 30 депутатів міськради.

Згодом, Каспрук повідомив, що призначив службове розслідування за результатами якого він буде приймати рішення. Хоча, насправді розслідування виявилося фікцією. Адже спочатку мер виписав Обшанському премію, а потім, взагалі, відправив його у відпустку, аби все вляглося.

Коментарі
  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини