Депутати рекомендували Каспруку звільнити начальника інспекції з благоустрою Сергія Обшанського (відео)

27.10.2016

 

Обшанський

Це сталося після того, як міські обранці з’ясували усі обставини конфлікту , який трапився під час перерви у сьогоднішньому засіданні сесії міської ради.

Виявилося, що Обшанський на підвищених тонах розмовляв із депутатом від фракції «Батьківщина» Любов’ю Сорохан. За свою колегу вступився депутат Валерій Казимірович. Це не сподобалося Обшанському і він облив депутата водою, ледь не спровокувавши бійку.

Постійна комісія  міської ради з питань законності регламенту та депутатської етики на своєму засіданні, яке Сергій Обшанський демонстративно проігнорував, досить швидко розглянула цю ситуацію і рекомендувала Каспруку звільнити Сергія Обшанського з посади начальника інспекції з благоустрою за порушення етики чиновника.

За пропозицію комісії проголосував 31 депутат.

 

Коментарі
  • Фейкометы,рекомендовали то не уволили!А в реале пучиглазый еще и премию получит!!!
    Риги приготовьте пуканы!!!

  • Якщо Каспрук проігнорує депутатів, а за це рішення проголосували 31, тоді на черзі він самий. Мобудь для Каспрука це единий нормальний вихід із ситуації, аби його усунули і як найскоріше, бо найближчим часом прийдеться відповідати за безлад який він створив. Саме це пояснює його неодекватну поведінку і намагання постійно конфліктувати з депутатами усіх фракцій. Саме з цієї причини він і спустив свого цепного пса Обшанського на бізнеса депутатів. А Обшанський недалекоглядний і вирішив прогнутися перед шефом..

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини