Дорога, яку комунальники Клічука ремонтували в дощ, розвалилася

10.01.2022

Жодного сліду від ремонту, який виконували 20 днів тому не залишилось

Наприкінці грудня чернівчан обурило відео, як працівники комунального підприємства «МіськШЕП» у дощ ремонтують дорогу на вулиці Винниченка заливаючи смолу у калюжі.

Чернівчани пригадали, як під час передвиборчої кампанії Роман Клічук та його партія «Єдина альтернатива», пообіцяли принципово новий підхід до ремонту доріг. Пікантності ситуації додавало те, що ремонт комунальники проводили у день річниці перебування Романа Клічука на посаді мера.

Сьогодні у мережі оприлюднили світлини, як виглядає відремонтована 20 днів тому ділянка дороги на вулиці Винниченка. Жодного сліду ремонту не залишилось, а в асфальті великі глибокі вибоїни.

Нагадаємо, що керувати комунальним підприємством «МіськШЕП» Роман Клічук призначив свого сусіда Володимира Урсуляна.

Працівники цього комунального підприємства вже кілька разів потрапляли у скандальні ситуації. Нещодавно працівник «МіськШЕП» на снігоприбиральній машині скоїв ДТП подряпавши автівку ковшем та втік з місця пригоди. В цей же день поліція намагалась зупинити інше авто «МіськШЕПу», однак водій став тікати від правоохоронців на снігоприбиральній машині. Затримали його вже на території комунального підприємства, він перебував за кермом у стадії алкогольного сп’яніння.

Раніше працівників комунального підприємства «МіськШЕП» спіймали коли вони відвантажували без документів смолу на приватне будівництво заступника мера Василя Зазуляка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини