Ноу-хау від міської влади: комунальники в дощ ремонтують дорогу заливаючи смолу у калюжі

17.12.2021

Працівники комунального підприємства «МіськШЕП» намагаються освоїти кошти до кінця року і створюють видимість ремонту

Чернівецькі комунальники знову потрапили скандал. Цього разу працівники комунального підприємства «МіськШЕП» у дощ ремонтують дорогу на вулиці Винниченка заливаючи смолу у калюжі, після чого у воду кладуть асфальт.

В мережі жартують, що до річниці керування містом Романа Клічука, комунальники взялись реалізовувати програму «Єдиної альтернативи» про застосування нових технологій у ремонті доріг. Також чернівчани наголошують, що до кінця року треба освоїти кошти, тож комунальники створюють видимість ремонту дороги.

Нагадаємо, що днями працівник цього комунального підприємства на снігоприбиральній машині скоїв ДТП подряпавши автівку ковшем та втік з місця пригоди. В цей же день поліція намагалась зупинити інше авто «МіськШЕПу», однак водій став тікати від правоохоронців на снігоприбиральній машині. Затримали його вже на території комунального підприємства, він перебував у стадії алкогольного сп’яніння.

Раніше працівників комунального підприємства «МіськШЕП» спіймали коли вони відвантажували без документів смолу на приватне будівництво заступника мера Василя Зазуляка.

Ккерувати КП «МіськШЕП» Роман Клічук призначив свого сусіда Володимира Урсуляна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини