П’яний водій «МіськШЕПу», на снігоприбиральній автівці, тікав від поліції, а інший водій скоїв ДТП

15.12.2021

Поліція зараз проводить розслідування щодо причетності службового автомобіля комунального підприємства до дорожньо-транспортної пригоди

У Чернівцях на комунальному підприємстві “МіськШЕП” розпочали службові розслідування щодо двох водіїв. Один з них керував снігоприбиральною технікою в нетверезому стані, а інший – ймовірно, вчинив дорожньо-транспортну пригоду і втік з місця події. Про це пише molbuk.ua.

За словами керівник “МіськШЕПу” Володимира Урсуляна, автопригода сталася на вулиці Кошового у понеділок ввечері. Про цей інцидент Урсуляну стало відомо із допису власниці постраждалого авто у соцмережі Facebook.

Зокрема, жінка написала, що ймовірно снігоприбиральна машина пошкодила її автівку, а після цієї аварії водій, який її спричинив, втік з місця події.

За словами Урсуляна, постраждала жінка звернулась із відповідною скаргою до керівництва “МіськШЕПу”.

Ми не можемо на сто відсотків стверджувати, що це наш працівник. Зокрема, наш водій, з яким ми спілкувалися, стверджує, що нічого подібного не було. Але ми максимально відкриті до співпраці з поліцією. У нас є вся інформація з з GPS-трекерів службових машин. Тому згодом ми зможемо зрозуміти, чи проїжджав у той час наш працівник, чи ні, і хто це“, – сказав Урсулян.

Потерпіла чернівчанка розповіла, що на машині є залишки помаранчевої фарби. Вони приходили на комунальне підприємство, і там зустріла лише трьох п’яних водіїв. Жінка говорить, що страшно уявити, якби в той момент там йшли діти.

«Підходили сьогодні, сказали будуть розбиратись. На машині виявлені залишки оранжевої фарби, та навіть шматок їх фарби в дверях виявився. Вчора поліція туди приїхала в міськшеп, на місці було три водії, абсолютно в нетверезому стані, які одразу не зупинились за вимогою, а коли заїхали в гараж заперечували, що хтось із них був за кермом…заплутана трохи історія. Страшно уявити, якби по тротуару в цей час в цьому місці йшла людина чи дитина», – обурюється чернівчанка.

Керівник “МіськШЕПу” підтвердив цю інформацію і розповів, що того ж вечора правоохоронці затримали іншого водія цього підприємства у стані алкогольного сп’яніння.

На місце ДТП, де постраждала автівка жінки, прибула поліція. Коли оформляли пригоду, інший наш службовий транспорт проїжджав поруч. Поліцейський хотів його зупинити, але водій відмовився гальмувати і проїхав. Тоді правоохоронці його наздогнали поблизу території нашого підприємства. Як з’ясувалося, водій перебував у стані алкогольного сп’яніння. Щодо нього склали протокол“, – розповів керівник комунального підприємства.

Як зауважив Урсулян, обидва водії нині відсторонені від роботи.

Нагадаємо працівники комунального підприємства нещодавно вже потрапляли у скандал, коли відвантажували без документів смолу на приватне будівництво заступника мера Василя Зазуляка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини