Замість Новорічної казки гниль і пліснява: підприємці показали в якому стані будиночки «Різдвяного містечка»

15.12.2021

Чернівчани обурюються, що в таких умовах будуть продавати продукти харчування для дітей і дорослих

Цьогоріч міська влада вирішила змінити організатора «Різдвяного містечка» і обрали підприємця з Тернополя Тараса Ковальчука «Файне.ЮА». Організатор надав гарну презентацію «Різдвяного містечка», але замість гарних картинок у Чернівці привезли атракціони радянського часу та запліснявілі і прогнилі будиночки. Більше того, відкрити вчасно «Різдвяне містечко» також не змогли.

Чернівчанин Богдан Гуцуляк показав в яких умовах доведеться працювати підприємця та за яких жахливих умов будуть продавати їжу чернівчанам.

«На очі потрапили кадри того в ,які умови праці поставили підприємців працювати! Гниль, пліснява, непридатна деревина для місця де продають продукти харчування для маленьких і дорослих чернівчан», – написав Богдан Гуцуляк.

Чернівчанин зазначає, що від цих будиночків відмовився Тернопіль де закупили нові, натомість непотріб привезли у Чернівці. Місто чекало Новорічну казку, а отримало картину жахів. Більше того, оренда будиночків утричі вища ніж минулого року.

«А знаєте звідки в наш маленький Париж привезли цей непотріб і трухляву «нечість,»? А це те від чого відмовився Тернопіль, закупивши для городян гарні і миловидні будиночки! То Тернопіль дбає про своїх  маленьких підприємців, а Чернівчанам списане сміття?

Невже хтось допускав, що люди з іншого міста привезуть нам Новорічну казку? А по факту отримали картину жахів!

А тепер уявіть картину… підприємець ,який тепер виплачує організатору втричі більшу оренду за будиночки, ніж була при попередньому організаторі, ще витрачає власні кошти на те щоб приховати усю цю срамоту, латати дірки, клеїти до купки «будиночок-пазл». Де обіцяна Різдвяна казка?», – обурюється Богдан Гуцуляк.

Нагадаємо, що чернівчан обурив стан дитячих атракціонів, які встановили у «Різдвяному містечку». Містяни зазначили, що це атракціони ще радянських часів, і вони можуть бути небезпечними для дітей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи