«Небезпечні гойдалки»: чернівчани обурились станом атракціонів, які встановили у «Різдвяному містечку»

15.12.2021

На власній сторінці у соціальній мережі Фейсбук чернівчанин Богдан Гуцуляк опублікував допис з світлинами дитячих атракціонів у «Різдвяному містечку», які, за його словами, знаходяться у вкрай занедбаному стані.

Вигляд цьогорічних атракціонів, які у період різдвяних свят повинні розважати чернівецьких дітлахів не задовільнив містян. Як результат, у коментарях під опублікованим дописом люди висловили свою думку щодо стану встановлених карусель. 

Тоня: Якщо чесно то жлобство аж зашкалює – чому в інших містах можуть якісно і зі смаком прикрашати площі не жаліючи на ілюмінацію та новорічний декор а тут – просто сором якийсь!

Іра: І ця рухлять для дітей?

Андрій: Таке відчуття, що їх із Чорнобиля привезли…

Чернівчани в один голос кажуть: платними розвагами та занедбаним станом атракціонів – не задоволені.

Людмила: «Не досить розвинуто це все. Інфраструктура і якість атракціонів дуже погана. Мені абсолютно це не подобається, тому що стан досить не новий і дітям взимку кататися на таких атракціонах це взагалі абсурд. Тому що по-перше холодне, по-друге за гроші можна було б зробити дещо набагато краще і організувати це по іншому»

Ольга: «Є деякі такі сім’ї, що не мають можливості оплатити, а дитинка хоче. Ліпше би для дітей зробили би таке свято. Дали би дітям насолодитися. Дуже дорого і я би хотіла щоб дітям робили це безкоштовно. Деякі дійсно справді сім’ї не мають можливості оплатити ці фінанси, а дитина того хоче, а хочеться мамі зробити дітям, щоб діти раділи, щоб їм було весело, щоб мали, що згадувати.» 

Марина: «Дуже дорого. Мені здається якщо брати цю погоду і ожеледицю, йти зараз на якісь качелі це не дуже так, не новорічно напевно. Було би у якомусь закладі, було би краще.»

Володимир: «На нинішній час це багато. Але кому які можливості. Щоб техніка була безпечна, щоб нормальна була. Контролювалось все бо бували різні випадки звичайно. Ну хотілось щоб за цим всім слідкували, щоб був порядок.»

Відкриття «Різдвяного містечка» цьогоріч було заплановане на 10 грудня. Проте, за календарем 13-е число, а локації лише приводять до ладу. У Департаменті розвитку Чернівецької міської ради наразі коментувати ціни за квитки та стан атракціонів – відмовляються. Пояснюючи це тим, що підрядник затягнув із здачею об’єкту і остаточна перевірка ще попереду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини