Бійці “Тигру”, які охороняли Клічука, тепер за 720 тис грн охоронятимуть котельні

11.10.2021

Тендер прописували під конкретну фірму, тому переможець був відомий заздалегідь

Міська влада готова була заплатити майже мільйон гривень з бюджету за охорону котелень. Зокрема збиткове та дотаційне комунальне підприємство «Чернівцітеплокомнуенерго», яке мало заборгованість у понад 250 мільйонів, оголосило тендер, де пропонували 950 тисяч гривень за цілодобову охорону чотирьох котелень.

Зрештою, цілком прогнозовано, в тендері перемогла наближена до Романа Клічука охоронна фірма «Тигр». Комунальне підприємство «Чернівцітеплокомуненерго», згідно договору, заплатить 720 тисяч гривень за послуги охорони. Під час тендеру інші охоронні фірми зазначали, що умови тендеру прописані під конкретну фірму, зокрема в умовах тендеру вписані не обов’язкові пункти, які обмежують участь багатьох фірм. Також подавалися скарги на умови тендеру та їх скарги були відхилені міською владою.

Бійці «Тигру» під час виборчої кампанії охороняли Романа Клічука і неодноразово потрапляли у скандальні ситуації. Зокрема бійці «Тигру» виштовхали з приміщення МТРК «Чернівці» ексмера Олексія Каспрука не пустивши його на ефір до Клічука. Згодом теперішня секретарка міськради Марина Кирилюк, за допомогою бійців «Тигру», не допускала до приміщення міськтервиборчкому представників інших партій і побили жінку. Після цього десятки озброєних молодиків увірвалися до приміщення міської виборчої комісії, напали на поліцейського, але їх затримали спецпризначенці. Затримані у більшості виявились представниками охоронної фірми «Тигр».

Нагадаємо, що нещодавно міська влада підняла вартість опалення у Чернівцях майже удвічі. Відтепер за тепло чернівчани платитимуть більше усіх в Україні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини