Охорона Клічука не пустила Каспрука на дебати – відео

23.10.2020

Роман Клічук запросив усіх на дебати, заховався за спини охоронців, а в ефірі сказали, що ніхто з суперників не прийшов

Ні для кого не таємниця, що Роман Клічук на зустрічі з виборцями та особисто ходить містом лише у супроводі кількох охоронців. Але сьогодні ввечері Роман Клічук запросив на дебати на ТРК «Чернівці» двох кандидатів на посаду мера і виставив охорону «Тигр», щоб у студію його суперників не пропускали. В ефірі ж заявив, що інші кандидати не з’явилися.

Так, на дебати не зміг потрапити Олексій Каспрук. Під час спроби зайти на телеканал шлях йому перегородили кілька охоронців Клічука, які відштовхували Олексія Каспрука та Степана Руденко не даючи їм змоги потрапити у студію де перебував Роман Клічук. Більше того, не зважаючи на те, що це приміщення знаходиться у комунальній власності, і навіть у супроводі генерального директора МТРК Чернівці Геннадія Сергєєв, пройти повз кремезних охоронців не вдалося. На допомогу двом охоронцям у дверях підбігла підмога.

Олексій Каспрук переконаний, що Роман Клічук злякався і заховався.

«Роман Клічук показав своє справжнє обличчя. Мене не пустили на дебати!

Роман Клічук запросив мене на дебати на ТРК “Чернівці”, і він же зробив все для того, аби цього спілкування не відбулося! Злякався…сховався…

Прийшов з “командою”, до якої, як з’ясувалось, входить і приватна охоронна агенція. Двоє молодиків не пропустили мене в комунальне приміщення телеканалу Чернівці.

От вам і дебати…От вам і “нові обличчя” влади… Саме така Альтернатива потрібна чернівчанам?», – написав Олексій Каспрук на своїй сторінці в мережі фейсбук.

До речі ці ж охоронці, які сьогодні влаштували штовханину з кандадтом на посаду міського голови Олексія Каспрук постійно супроводжують Романа Клічука і в місті, пр. що свідчать численні фото чернівчан, яких обурює, що людина, яка хоче стати мером, боїться ходити в місті без охорони.

Коментарі
  • А почему Джона зовут неуловимым? А потому что он нахер никому не нужен.(старый анекдот)

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини