Міська влада Чернівців демонтувала монумент слави

27.08.2021

Замість монументу там облаштують фаст-фуд

Монумент слави під назвою «Борітеся-поберете», який встановили підприємці біля готелю «Турист» на знак боротьби проти рейдерського захоплення землі міста, міська влада сьогодні демонтувала. Про це повідомили в Управлінні порядку та контролю за благоустроєм Чернівецької міської ради. Міська влада зазначає, що на підприємця, який встановив даний монумент, склади протокол про адміністративне правопорушення за ст. 152 КУпАП.

Конфлікт між підприємцями біля готелю «Турист» та представниками екснардепа Максима Бурбака триває. Міська влада зайняла вичікувальну позицію та порадила підприємцям звертатися до суду.

Нагадаємо дружина колишнього народного депутата Максима Бурбака нібито купила фонтант та пожежні водойми поблизу готелю «Турист» щоб облаштувати там фаст-фуд. Підприємців викинули з їх робочих місць і щодня їм погрожують кілька десятків «тітушек». Про це повідомив представник підприємців на сесії міської ради.

«Вони продовжують будувати, і кожного ранку приїжджає від 30 до 50 хлопців, які розповідають жінкам-підприємцям, що завтра вас там не буде. Ми за свої кошти на знак протесту розмістили там монумент слави «Борітеся-поборете». Ми звернулись до міської влади, нам сказали, що це господарський спір.

Відбулося рейдерське захоплення землі. Ми отримали документи від Департаменту, що на сьогоднішній день наші МАФи встановлені законно.

Дружина Максима Бурбака купила фонтан, купила пожежні водойми і будку охорони і вони вважають, що це їх земля, а я вважаю, що це земля міста і громади. Наша пропозиція, що ми за свій кошт збудуємо там монумент слави. Але сьогодні його демонтували», – зазначив підприємець

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини