У Чернівцях міська влада піднімає тариф на проїзд у маршрутках

13.08.2021

За словами заступника Клічука ціна буде вищою ніж є зараз в режимі спецперевезень, тобто більше 7 гривень

Заступник міського голови Ігор Крохмаль заявив, що невдовзі на чернівчан очікує підняття тарифу на перевезення в маршрутках. Про це він повідомив в інтерв’ю порталу Букінфо.

Наразі тариф на проїзд у приватних перевізників становить 5 гривень, а після підняття він буде більшим за 7 гривень. Точну вартість у мерії поки не називають. Заступник мера сказав, що однозначно відповісти не може, але це не буде захмарна ціна. Хоча наприкінці травня Ігор Крохмаль розповідав, що тариф може зрости до 10 гривень.

Сьогодні маршрутки працюють в режимі спеціальних перевезень і рішенням виконавчого комітету їм дозволено підняти ціну до 7 грн, зважаючи на те, що вони возять лише сидячі місця.

«Ми знаємо і розуміємо, що це не є економічно обґрунтована ціна. Від трьох перевізників ми уже отримали економічно-обґрунтовані пропозиції, проаналізували та повернули на доопрацювання через деякі невідповідності нормативно-правовій базі. Ми розуміємо, що ми змушені будемо підняти ціну за проїзд і вона не буде значно вищою від 7 гривень», – зазначив заступник міського голови Ігор Крохмаль.

Нагадаємо, що раніше міська влада Чернівців майже вдвічі підняла тариф на теплопостачання.

Раніше керівник комунального підприємства «Чернівецьке тролейбусне управління» Петро Продан розповів, що заступник мера Ігор Крохмаль ставив перед ним задачу призначати на керівні посади підприємства лише людей Клічука.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи