Альтернативні нововведення: хто з підприємців «Калинівського ринку» тепер платитиме більше

27.07.2021

Відтепер підприємці платитимуть за виносні столи, навіть якщо вони в цей день не торгували

Днями на «Калинівському ринку» уздовж контейнерів з’явилася жовта смуга, яка стала черговим комунікаційним провалом нової влади. Адже спочатку її зробили і внесли зміни, а коли ринком та містом почали ширитись різноманітні чутки для чого це було зроблено, керівник комунального підприємства Олег Гульпак нарешті пояснив суть нововведень на Калинці.

Відтепер підприємці не мають права викладати свої столики та вітрини далі ніж ця жовта смуга. А хто хоче і далі викладати столики та вітрини, змушений буде написати заяву про включення цієї додаткової площі до жовтої смуги в свої межі. При цьому підприємці платитимуть в адміністрацію ринку за цю площу, як і за площу контейнера, раз в місяць по діючому тарифу.

Тобто відтепер не буде щоденного оквиткування столиків та вітрин, і навіть якщо підприємець буде виставляти столики лише кілька днів на місяць, платити він змушений буде за всі дні за додаткову площу.

На думку керівника комунального підприємства Олега Гульпака, це дозволить ринку заробляти більше.

«Я більш ніж впевнений, що таким чином ми зможемо підняти нашу щоденну виручку», – прокоментував нововведення директор ринку Олег Гульпак.

Довідка

Роман Клічук призначив Олега Гульпака директором «Калинівського ринку» у лютому. До цього Олег Гульпак балотувався від «Єдиної альтернативи» у міськраду.  Раніше він керував гастрономом «Зорька», поблизу готелю «Буковина». Згодом половину магазину передали мережі піцерій «Шо Шо», а потім й іншу половину віддали під мережевий магазин «Тайстра», які належать мерові Роману Клічуку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини