Розрахувався за магазин? Клічук призначив директором «Калинки» підприємця, який передав свій магазин під піцерію «Шо Шо» та «Тайстру»

03.02.2021

Генеральним директором «Калинівського ринку» став колишній керівник «Гастроному 148»

Чернівецький міський голова продовжує призначати на посади своїх партійців. Сьогодні пресслужба міської ради офіційно повідомила, що генеральним директором «Калинівського ринку» Клічук призначив підприємця Олега Гульпака, який до цього керував «Гастрономом 148».

ТзОВ «Гастроном 148» це, по суті, мережа магазинів «Зорька». Найвідоміший з них був напроти парку імені Шевченка, поблизу готелю «Буковина». Згодом, за дивним збігом обставин, половину магазину передали мережі піцерій «Шо Шо», а потім й іншу половину віддали під мережевий магазин «Тайстра», які належать мерові Роману Клічуку.

Після цього Олег Гульпак потрапив до списку кандидатів в депутати міськради від партії «Єдина Альтернатива», але з тріском програв їх набравши лише 37 голосів, що є найменшим показником серед 42 кандидатів від цієї політсили.

2 лютого Роман Клічук призначив його генеральним директором КП «Калинівський ринок».

Ми не стверджуємо, що таким чином Роман Клічук міг посадою розрахуватись за гарне місце під піцерію, але чернівчани також відмічають цей послідовний дивний збіг.

Що відомо про нового генерального директора «Калинівського ринку» Олега Гульпака

Олег Гульпак народився 13 березня 1988 року у Чернівцях.

На місцевих виборах балотувався до Чернівецької міської ради від партії «Єдина альтернатива». За результатами виборів набрав лише 37 голосів.

До виборів був власником та керівником ТзОВ «Гастроном 148», але напередодні виборів передав товариство у власність Гульпак Ірині Петрівні. ТзОВ «Гастроном 148» станом на кінець 2020 року має податковий борг 7 841.26 грн.

Серед видів діяльності ТзОВ оптова торгівля фруктами, овочами, м’ясом і м’ясними продуктами, молочними продуктами, яйцями, харчовими оліями та жирами, діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування, постачання інших готових страв, обслуговування напоями.

В декларації Олег Гульпак зазначив, що має у власності житловий будинок площею 98 квадратних метрів у селі Малинівка Новоселицького район та нежитлове приміщення у Чернівцях площею 1039 квадратних метрів.

У власності дружини є авто «Фольксваген Гольф».

За минулий рік Олег Гульпак отримав 358 тисяч гривень доходу від підприємницької діяльності та 55 тисяч зарплати як керівник ТзОВ «Гастроном 148». Дружина отримала 820 тисяч гривень доходу від підприємницької діяльності

Також Олег Гульпак задекларував 10 тисяч доларів та 17 тисяч гривень готівки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи