Альтернативна реорганізація: у ЧТУ скоротили робочих і «роздули» штат управлінців

20.07.2021

Керівник ЧТУ Петро Продан скоротив прибиральників і змушує слюсарів замість ремонту тролейбусів прибирати територію

Після того як у лютому керувати комунальним підприємством «Чернівецьке тролейбусне управління» Роман Клічук призначив колишнього міліціонера Петра Продана, на підприємстві почались масові звільнення працівників. Для забезпечення звільнення такої кількості працівників, ЧТУ навіть найняло юридичну фірму, яка, за збігом обставин, складається з двох кандидатів в депутати від партії «Єдина альтернатива».

Після масових звільнень новий керівник ЧТУ почав прилаштовувати на посади своїх друзів та знайомих. Про це в ефірі програми «Після новин» розповів колишній заступник ЧТУ Віталій Якубів.

«Петру Продану без різниці, фахівець не фахівець, він просто масово звільняв місця для своїх знайомих. Він займається чим завгодно окрім ЧТУ, основне це працевлаштування певних осіб. Штат управлінців тепер роздутий. Кабінети, які були вільні при Олексюку (колишній керівник ЧТУ Михайло Олексюк, прим.ред.), їх зараз не вистачає», – зазначив колишній заступник ЧТУ.

За словами Віталія Якубіва, дійшло до маразму. Через скорочення двірників та прибиральниць, з роботи «знімають» слюсаря, який мав би ремонтувати тролейбус, даю в руки мітлу, і кажуть: «мети, прибирай».

Екс працівник тролейбусного управління зазначає, що в колективі панує нездорова атмосфера, а більшість працівників бояться про це публічно говорити, адже побоюються за свою роботу. Для багатьох, ті хто вже відпрацювали не один десяток років на підприємстві, втративши роботу буде дуже складно в їх віці знайти нову.

Раніше ми повідомляли, що ЧТУ випускає тролейбуси на лінію без техогляду нехтуючи безпекою пасажирів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини