Нововведення міської влади: ЧТУ випускає тролейбуси на лінію без техогляду

16.07.2021

Колишній заступник ЧТУ розповів, що питання безпеки, здоров’я та життя пасажирів на підприємстві пустили на самоплив

Віднедавна у Чернівцях тролейбуси виходять на лінію без належного техогляду наражуючи на небезпеку пасажирів. Таке нововведення реалізували за нового керівника ЧТУ Петра Продана. Про це в ефірі програми «Після новин» на телеканалі «Чернівецький промінь» розповів колишній заступник Чернівецького тролейбусного управління з технічного розвитку Віталій Якубів.

Колишній працівник ЧТУ, розповів, що лише останнім часом було скоєне ДТП з тролейбусом, в однієї машини відвалилось колесо, а нещодавно у тролейбуса на ходу відпали двері.

«Двері у чеських тролейбусах, напрочуд надійні, коли багато людей в тролейбусі було, видавлювали ці двері, вилітало в крайньому випадку скло, а тут порожній тролейбус, лише сидячі місця, ніхто на двері не тисне і вони відвалюються», – розповів Віталій Якубів.

Він переконаний, що все це є наслідком керування нового начальника Петра Продана, який в новому штатному розкладі скасував посаду людини, яка займалася техоглядом тролейбусів перед виходом їх на лінію. Тож питання безпеки, здоров’я та життя пасажирів пустили на самоплив.

«За керівництва Михайла Олексюка кожен тролейбус заїжджав «на яму», там механік проводив огляд перед виїздом на лінію. Нове керівництво вирішило, що це не потрібно робити. Тобто тролейбус можна не оглядати, запускати на лінію.

Якщо водій відчув, щось не так, він може написати заявку, але це безпека, це здоров’я і життя людей і це залишати на самоплив не можна», – наголосив колишній заступник ЧТУ.

Нагадаємо, що у лютому Клічук призначив колишнього міліціонера Петра Продана керувати Чернівецьким тролейбусним управлінням.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи