Клічук найняв за 50 тис грн юристів, які займаються звільненням 130 працівників ЧТУ

12.04.2021

Юридична фірма, яка буде займатись масовими звільненнями тролейбусників, складається з кандидатів в депутати від партії «Єдина альтернатива»

130 працівників Чернівецького тролейбусного управління найближчим часом звільнять з роботи. Як пояснив новий керівник ЧТУ Петро Продан, ці працівники не потрібні, або їх посади дублюються. Звільнення працівників виправдовують також складним фінансовим становищем на підприємстві, і в цей же час наймають юридичну фірму, якій платять майже 50 тисяч гривень, для того щоб вона допомагала правильно звільнити 130 фахівців ЧТУ.

Начальник ЧТУ Петро Продан підписав договір з адвокатським об’єднанням «Вектор права», якому заплатять за 70 годин роботи 49 тисяч гривень. І це при тому, що комунальне підприємство має у штаті своїх юристів та є юридичний відділ в міськраді. У обов’язки юридичної фірми, згідно договору, входить надання консультування щодо своєчасності та правильності оформлення звільнення співробітників ЧТУ та підготовка проектів документацій для оформлення їх звільнення.

Адвокатське об’єднанням «Вектор права» складається з Олександра та Ганни Венерських, які під час виборів були кандидатами в депутати від партії «Єдина альтернатива». Олександр Венерський балотувався від політичної сили Романа Клічука в обласну раду, але набрав лише 134 голоси, а Ганна Венерська балотувалась від «Єдиної альтернативи» в Чернівецьку районну раду, набрала 154 голоси, але також депутаткою не стала.

Читайте також: Знищення ЧТУ? Клічук звільнить 130 фахівців тролейбусного управління

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини