Знищення ЧТУ? Клічук звільнить 130 фахівців тролейбусного управління

12.04.2021

Комунальне підприємство можуть передати в приватні руки

Комунальне підприємство Чернівецьке тролейбусне управління масово звільняє працівників. Понад 130 фахівців ЧТУ просто викинуть на вулицю. Таке рішення прийняв міський голова спільно з новим керівником ЧТУ Петром Проданом.

Днями понад 130 працівників ЧТУ отримали повідомлення про скорочення і з  7 червня вони залишаться без роботи. У повідомленні йдеться, що скорочення відбуваються через виробничу необхідність та недостатнє фінансування.

Проте керівник ЧТУ Петро Продан запевняє, що ці 130 людей не потрібні підприємству

«Це посади ті які не потрібні, це посади управлінського персоналу. Також це посади робітничого персоналу, які дублюються в різних підрозділах», – пояснив масові скорочення на підприємстві на ЧТУ Продан.

Більше того, з приходом на посаду керівника ЧТУ колишнього міліціонера Петра Продана, методи спілкування з підлеглими нагадують райвідділок. На працівників тиснуть, змушують добровільно відмовлятися від премій, а незгодним погрожують аудитом та перевірками.

Працівники в кулуарах говорять, що підприємство готують під передачу в приватні руки. Так днями на ЧТУ з’явились бланки пояснень, у яких значиться, ПАТ КП «Чернівецьке тролейбусне управління», тобто Приватне акціонерне товариство.

Петро Продан підтвердив, що бланки їхні, але, що значить ПАТ в бланку не зміг пояснити, мовляв це опечатка.

«ПАТ не знаю, я працюю на ЧТУ, це бланк пояснення на моє ім’я, як розшифровується ПАТ, я не знаю, це опечатка», – невпевнено пояснив Продан.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини