Бійці «Тигру» жорстоко побили директора аеропорту «Чернівці»

12.04.2021

У бійці брало участь 5 охоронців «Тигру», у потерпілого медики діагностували перелом носу

Напад на директора аеропорту «Чернівці» Ігоря Кірєєва стався на вулиці Небесної Сотні. Його родина є одними із співвласників будівлі на цій вулиці. Під час розмови між ним та співвласником будівлі Олександром Тимко, на підмогу останньому прибули 5 бійців охоронної фірми «Тигр», які розпочали штовханину, яка згодом переросла у бійку.

Як розповів Ігор Кірєєв журналісту «Чернівецького променя», він попереджував бійців «Тигру», що нещодавно переніс важку операцію на серці, але охоронці не стали на це зважати і жорстоко його побили. Унаслідок нападу потерпілий отримав перелом носу.

«Причиною нападу стали мої законні заперечення проти самовільної забудови верхнього ярусу над моїм приміщенням. Зрозуміло, що просто так їм це з рук не зійде. Питання одне: відколи в нашому спокійному і доброзичливому місті проблеми вирішуються через рейдерство і приватні формування? І чому з недавніх пір підприємці повинні в кулачному бою відстоювати своє законне право на цілісність своєї ж власності?», – написав Ігор Кірєєв на своїй фейсбук-сторінці.

Ігор Кірєєв повідомив, що він все ще є директором міжнародного аеропорту “Чернівці імені Леоніда Каденюка”. Клічук підписав розпорядження про його звільнення, однак він ще досі перебуває на лікарняному після складної операції. Наразі, виконуючим обов’язки директора призначили Сергія Томнюка.

Нагадаємо, приватна охоронна фірма «Тигр» під час виборчої кампанії і після неї, охороняє мера Романа Клічука. Також кілька десятків озброєних охоронців «Тигру», разом з депутатами «Єдиної альтернативи», намагалися штурмувати приміщення ТВК, та були затримані спецпризначенцями поліції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини