Коли у Чернівцях розпочнуть ремонт доріг: у Клічука виправдовують свою бездіяльність погодою

09.04.2021

Міська влада провалила усі обіцянки про початок аварійного ремонту доріг у місті

Роман Клічук та його команда «професійних менеджерів» провалила чергову обіцянку про старт ремонту доріг у Чернівцях. При цьому, відмовки, про перенесення старту робіт, які владники вигадують для чернівчан, потихеньку закінчуються і набувають вже відверто оманливого та дилетантського характеру.

Міська влада не розпочала ремонт ні з настанням тепла, ні 1 квітня, як обіцяли, ні навіть 9 квітня. Нова дата ймовірного початку робіт 15 квітня. При цьому в пресслужбі міськради повідомили, що все залежить від асфальтного заводу, який нібито має розпочати працювати коли стабілізуються погодні умови і середньодобова температура буде 5 діб перевищувати 5 градусів тепла.

Насправді асфальтні заводи можуть працювати вже давно, плюсова температура потрібна для ремонту доріг, і вона вже давно є, дощі не заливають, прогноз погоди на найближчі дні гарний. Більше того, можливо у міськраді не знають, але в Чернівцях є кілька асфальтних заводів, і усі вони працювали в минулі роки вже на початку березня. Проте чомусь мовчать у Ратуші про те, що на сьогодні навіть не розпочаті тендерні процедури, без яких не розпочнуть і масштабний ямковий ремонт. Про це в програмі «Після новин» на телеканалі «Чернівецький промінь» розповів депутат міськради від фракції «Рідне місто» Володимир Бешлей.

«Ми в минулих роках вже в цей час закінчували аварійний ремонт доріг, ліквідували «ямковість» на тих дорогах де рухається громадський транспорт. Вже фактично середина квітня, а ніхто ще не брався за ремонт доріг. Більше того, тендерні процедури не оголошені, а це як мінімум місяць ця бюрократична процедура триває, а її ще навіть не починали, тобто чернівчани ще не скоро бачитимуть відремонтовані дороги», – зазначив Володимир Бешлей.

Читайте також: Клічук провалив ремонт доріг у Чернівцях

Фото-Артем Жук

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини