Поки у Чернівцях «червона зона», «Калинівський ринок» не запрацює, – Роман Клічук

02.03.2021

Мер визнав, що міська влада нічим не може допомогти підприємцям Калинки та інших непродовольчих ринків

Сьогодні обурені закриттям «Калинівського ринку» підприємці знову прийшли до міської ради у пошуках підтримки. Підприємці зустрілись з міським головою, оскільки за словами представниці ініціативної групи Оксани Черчел, його заступник, який вчора проводив зустріч з ними, некомпетентний та не може розрізнити продуктові та промислові ринки.

Зустріч з підприємцями тривала кілька годин, в тому числі пару годин без участі ЗМІ, які не допустили на обговорення цього питання. Проте міський голова Роман Клічук після зустрічі з підприємцями також розводить руками, і констатує, що міська влада безсила у даній ситуації, і допоки у Чернівцях діє червона карантинна зона, жоден непродовольчий ринок працювати не буде.

«Ми не можемо заперечити постанову, яку дав Уряд. На місцевому рівні нажаль це неможливо прийняти, тому що є постанова, де чітко написано: заборонити роботу непродовольчих ринків і все», – зазначив Роман Клічук

На уточнююче запитання журналістів «Чернівецького променю» чи означає це, що поки запроваджена червона зона, ринки не запрацюють, мер відповів ствердно, але пообіцяв обговорювати і далі це питання, а поки взяти паузу у вирішенні питання.

«Нажаль, так. Але ми ще ми будемо зустрічатися, обговорювати, можливо щось придумаємо. Ми просто вирішили зробити паузу і шукати якийсь інший вихід», – розповів міський голова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини