Клічук вигнав журналістів із зустрічі з підприємцями «Калинівського ринку»

02.03.2021

Відкритість міської влади була лише у передвиборчих обіцянках Романа Клічука

Сьогодні підприємці «Калинівського ринку» знову прийшли під стіни Ратуші вимагати відкриття ринку. Представниця підприємців Оксана Черчел повідомила, що вирішили прийти до мера, оскільки він вчора проігнорував зустріч, а його заступник некомпетентний.

«Ми прийшли до мера, прийшли за поясненнями. Мер до нас вчора не вийшов, а коли заступник плутає поняття продуктові ринки і промислові ринки, це насторожує, і ми розуміємо, що спілкуємося  з некомпетентною людиною», – розповіла Оксана Черчел.

Зрештою з ініціативною групою зустрівся таки Роман Клічук.

Підприємці говорили, що вони підтримали Клічука на виборах, і хочуть щоб він тепер підтримав їх.  Люди не розуміють, чому частина ринку працює, а інша ні, при тому, що умови праці однакові. Тож працівники ринку пропонували скликати сесію і звернутися до влади з вимогою переглянути червону зону. Також підприємці зазначають, що приватний ринок «Добробут» працює.

Роман Клічук у свою чергу зазначив, що міська влада безсила і може лише дотримуватись постанови Кабміну.

«Все що може зробити міська влада, це чітко дотримуватись рішення Кабміну, а Кабмін ввів червону зону, яка передбачає закриття ринків», – зазначив Клічук.

Натомість люди нагадали, що раніше, коли містом керував Василь Продан, цю проблему вирішували і приймали політичне рішення про відкриття «Калинівського ринку».

Після цього Роман Клічук покликав підприємців до свого кабінету, але журналістів, які вели пряму трансляцію зустрічі міської влади з підприємцями, вигнав та зачинив двері у кабінет, щоб представники ЗМІ не змогли потрапити на подальше обговорення цієї проблеми.

Такого ганебного вчинку не дозволяв собі жоден із мерів, і завжди подібні зустрічі були відкриті. Проте, схоже, що відкритість міської влади, про яку до виборів говорив Роман Клічук, так і залишиться лише порожньою обіцянкою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи