Папієв проголосував проти визнання Революції Гідності ключовим моментом державотворення України

17.02.2021

Нардеп Михайло Папієв виступив проти цієї постанови

Верховна Рада ухвалила постанову, що визначає Революцію гідності одним із ключових моментів державотворення України та закликає розслідувати злочини, які скоїли під час революції. «За» проголосували 295 депутатів, 10 утрималися, 38 взагалі не голосували та 18 виступили проти.

Серед тих хто категорично виступив проти представник Чернівців нардеп від «Опозиційної платформи «За життя» Михайло Папієв.

Цим документом Рада називає Революцію гідності одним із ключових моментів українського державотворення та виразником національної ідеї свободи. Також в документі йдеться про розслідуванням злочинів, скоєних під час революції, про важливість пам’яті про Героїв Небесної Сотні. Крім того, дають політичну оцінку режиму президента-втікача Віктора Януковича, зокрема зазначають, що його політика «не в останню чергу» призвела до анексії Криму та «збройної агресії РФ та окупації нею окремих районів Донецької та Луганської областей».

Нагадаємо, що Чернівецький міський голова Роман Клічук визнав, що співпрацює з Михайлом Папієвим, зокрема у питаннях створення коаліції в облраді, де «Єдина Альтернатива» міського голови увійшла у більшість разом з «ОПЗЖ» Папієва.

Також «Єдина альтернатива» активно співпрацювала з «ОПЗЖ» та керували зривом засідань Чернівецької Територіальної виборчої комісії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи