Клічук визнав, що співпрацював з Папієвим над створенням коаліції «Єдиної альтернативи» та «ОПЗЖ» в облраді

17.02.2021

Також мер, не зважаючи на наявні докази, відверто збрехав, що «Єдина альтернатива» не має впливу на ТВК

Чернівецький міський голова Роман Клічук в ефірі телеканалу ТВА визнав, що співпрацював з нардепом від «Опозиційної платформи «За життя» Михайлом Папієвим. Він зазначив, що ця співпраця була у рамках перемовин про створення коаліції в обласній і міській раді. При цьому нагадаємо, що в міську раду партія «ОПЗЖ» за результатами виборів не потрапила, а в обласній «Єдина альтернатива» таки створила коаліцію з «ОПЗЖ».

«Звісно я був учасником в переговорах по формуванню більшості і в обласній, і в міській раді, я змушений був вести переговори з тими людьми, які представляли певні партії. У зв’язку з тим що ОПЗЖ пройшло в обласну раду був і депутат Папієв, звісно, ми з ним знайомі, але це не більше ніж просто перемовини про формування більшості», – зазначив Клічук.

У той же час Клічук відверто збрехав чернівчанам, що він та партія «Єдина Альтернатива» не впливали на ганебні події в ТВК.

«Яким чином ми могли впливати на ТВК, якщо у «Єдиної альтернативи» немає там представників», – повідомив Клічук.

Однак добре відомо, що від декількох маловідомих політичних партій були представники в комісії, які відстоювали інтереси «Єдиної альтернативи». Так, в ТВК працювала наближена до Клічука Оксана Кінащук, яка  тривалий час очолювала юридичний відділ компанії «Рома».

Окрім того журналісти зафіксували переписку заступниці голови ТВК від «ОПЗЖ» Ірини Микичук та голови обласного осередку «Єдиної альтернативи» Володимира Мороза, який напряму давав вказівки як зривати засідання ТВК.

Не зважаючи на тісну співпрацю у Чернівцях з ОПЗЖ, Роман Клічук зазначив, що відносить цю партію до сепаратистських та антиукраїнських, з якими співпраця не можлива.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини