Після затримання фури з «лівим» спиртом Клічук заявив про тиск на бізнес з боку правоохоронців

15.01.2021

Прокуратура відповіла на звинувачення Клічука

У четвер, 14 січня, у прямому ефірі у Facebook міський голова Чернівців Роман Клічук заявив про шалений тиск на нього та його бізнес з боку обласної прокуратури. Нібито обласна прокуратура збирала нараду, на якій обговорювали бізнес Клічука.

У прокуратурі області на заяви відреагували максимально стримано, але в той же час дали зрозуміти, що звинувачення Клічука необґрунтовані та безпідставні. Прокуратура натякнула, що якщо Клічук має таку інформацію, не варто її приховувати, а необхідно звернутися в правоохоронні органи.

«Закликаємо Романа Клічука діяти в межах чинного законодавства та звернутись з відповідними заявами до правоохоронних органів», – йдеться у повідомленні прокуратури.

Ми щиро сподіваємось, що затримання поліцією фури контрафактного спирту, у кількості 10 тисяч літрів, яку пов’язують саме з бізнесом мера, не було причиною для таких серйозних звинувачень від Клічука у бік правоохоронців. Адже поліція та працівники ДФС упередили виготовлення понад 50 тисяч пляшок горілчаного фальсифікату, який міг потрапити на прилавки чернівецьких магазинів. Тобто вони виконували свої безпосередні обов’язки, і навряд чи це можна назвати тиском на чийсь бізнес.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини