Спирт до «горілчаного короля» не доїхав: під Чернівцями поліція перехопила фуру з 10 тисячами літрів спирту

14.01.2021

З даного контрафактного спирту «ділки» б виготовили понад 50000 пляшок фальсифікованої горілки

Співробітники податкової міліції спільно з патрульною поліцією та працівниками Чернівецького прикордонного загону, перекрили канал надходження контрафактного спирту на територію області. Про це повідомив в.о. начальника Головного управління ДФС у Чернівецькій області полковник податкової міліції Сергій Грамчук.

На відрізку дороги  сполученням Чернівці-Хотин  був зупинений транспортний засіб марки «Volvo» з причепом, під час огляду якого було виявлено 45 бочок  заповнених спиртом. Про цьому у водія, громадянина України, були відсутні товарно-супровідні документи на вантаж.

Всього податковими міліціонерами вилучено понад 10000 літрів спирту, орієнтовною вартістю 2,5 мільйони гривен.

За інформацією ДФС з даного контрафактного спирту  «ділки»  б виготовили понад 50000 пляшок ємністю 0,5 літра фальсифікованої горілчаної продукції, яка  могла б потрапити у торгівельні мережі області. При цьому несплата тільки акцизного податку становить близько 1,2 млн грн,а загальна сума не сплачених податків понад 2 млн. грн.

Як стало відомо нам з перевірених джерел, спирт везли в цех відомого буковинського виробника, який займається виготовленням та реалізацією алкогольних напоїв. Деталі цієї справи ми повідомимо згодом.

На даний час вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаки складу злочину передбаченого ч.1 ст.204 Кримінального кодексу України (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини