Коаліція ЄС і ОПЗЖ в Чернівецькій обласній раді – це політична проституція, – Максим Бурбак

24.12.2020

Бурбак емоційно відреагував на виступ представника «Єдиної альтернативи», які також увійшли до коаліції з екс-регіоналами

Нардеп двох скликань Максим Бурбак на своїй сторінці в мережі Фейсбук прокоментував виступ на сесії обласної ради депутата від «Єдиної альтернативи» Олександра Шкурідіна, який спробував виправдатися за створення, по суті, коаліції з партією «Опозиційна платформа – За життя», своєї політсили та партії «Європейська солідарність». Зокрема Бурбак зазначив, що партія «Європейська солідарність» та її лідер в облраді Михайло Павлюк, навіть не пояснили виборцям, чому вони увійшли в коаліцію з екс-регіоналами.

«І цього разу ЄС і Михайло Павлюк мовчать! Коли я називаю коаліцію ЄС і ОПЗЖ в Чернівецькій обласній раді політичною проституцією, чекаємо, що такі потужні політичні гравці повинні хоча б якось відреагувати. Вони і цього не можуть зробити! Просять колег по коаліції. Сумно», – написав Максим Бурбак

Нагадаємо, що нещодавно Максим Бурбак, в ефірі телеканалу ТВА, назвав обрання голови облради Олексія Бойка (Аграрна партія) та спільне голосування за його кандидатуру ОПЗЖ, ЄС та Єдиної Альтернативи, реваншем регіоналів у Чернівецькій області.

«У нас є коаліція ОПЗЖ з ура-партіотами з ЄС. Це закріплення реваншу регіоналів у Чернівецькій області. У голосуванні за голову обласної ради є ОПЗЖ, ЄС, Єдина альтернатива, Аграрна партія», – зазначив екс-нардеп.

Коментарі
  • Проституция это когда сосешь у кроля,зарабатывая дивиденды,а потом насосавшие бабки вкладывешь в бизнес и переписываешь его на жену.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи