Уряд дослухався до пропозицій Василя Продана і дозволив роботу шкіл та садочків у «червоній зоні»

17.09.2020

Рішення про заборону роботи ухвалюватиме спільно державна та регіональна комісії з ТЕБ та НС

Кабінет Міністрів України дозволив роботу закладів освіти у “червоній” зоні. Відповідне рішення уряд ухвалив з доопрацюванням в одноденний термін на засіданні в середу.

Нагадаємо, напередодні Василь Продан поспілкувався із міністром охорони здоров’я Максимом Степановим і переконав його переглянути карантинні обмеження і узгоджувати закриття шкіл та садочків з регіональною комісією ТЕБ та НС. Зрештою урядовці почули Чернівці.

Міністр охорони здоров’я Максим Степанов на засіданні уряду пояснив зміни, які були напрацьовані спільно з керівниками міст.

Зокрема, забороняється відвідування закладів дошкільної, середньої, позашкільної та спеціалізованої мистецької освіти на адміністративно-територіальних одиницях регіону, на яких встановлено “зелений”, “жовтий” і “помаранчевий” рівень епіднебезпеки, якщо на самоізоляцію через контакт із пацієнтом із підтвердженим випадком COVID-19 відправлено понад 50% класів. Повна заборона роботи закладів освіти на території з “червоним” рівнем епіднебезпеки ухвалюється тільки спільним рішенням комісій із ТЕБ і НС.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини