З партії мерів, яку створив Каспрук, почали тікати міські голови

03.08.2020

Партію «Пропозиція» покинув мер, який мав певний рейтинг і впізнаваність в Україні.

Нагадаємо, 19 червня міські голови Дніпра, Миколаєва, Чернівців, Житомира, Кропивницького та Каховки створили політичну партію «Пропозиція». Під час презентації вони анонсували, що до них приєднається багато відомих мерів, але вже на з’їзді 3 липня, виявилося, що приєднався лише мер Черкас Анатолій Бондаренко. Власне на його певну відомість і був розрахунок, адже про нього почула вся Україна під час протистояння з Зеленським, щодо зняття карантинних обмежень у Черкасах.

Та згодом мер Черкас зрозумів усю безперспективність та токсичність «Пропозиції» і відхрестився від них. А днями Бондаренко вступив у партію «За майбутнє».

Окрім Бондаренка в новоствореній партії українці можуть знати хіба що мера Дніпра Філатова, який вдало використав епідемію коронавірусу для піару. Усі інші члени команди маловідомі, а двом мерам припиняли повноваження за бездіяльність, серед яких і Олексій Каспрук, якого нещодавно знову відсторонили рішенням вже Верховного суду України.

Олексій Каспрук і досі не оголосив, хто увійде до його партії у Чернівцях, тож можливо ексмер Чернівців також подумує над тим щоб кинути Філатова. Зрештою змінювати політичні кольори для Каспрука не в новинку, він вже щонайменше 5 разів змінював партії. Тільки кому потрібен політик, яку всю свою кар’єру побудував на скигленні про те, що йому хтось і щось все життя заважає працювати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини