Поки працівники аеропорту три місяці не отримують зарплату, Каспрук роздає чиновникам Ратуші 6 мільйонів гривень

20.05.2020

Працівникам чернівецького аеропорту винні вже близько 5 мільйонів гривень.

Комунальне підприємство «Міжнародний аеропорт Чернівці імені Леоніда Каденюка» знову опинилось у скруті. І якщо раніше проблеми вдавалось частково вирішувати за рахунок діючого авіарейсу Чернівці-Київ та за рахунок постійних дотацій з бюджету міста, то під час карантину гроші взяти немає звідки, оскільки всі польоти відмінені.

Директор Чернівецького аеропорту Борис Морський, у коментарі журналісту «Чернівецького променя» зазначив, що працівники вже три місяці не отримують зарплату, а заборгованість на сьогодні складає близько 5 мільйонів гривень. Проте навіть відновлення єдиного регулярного авіарейсу Чернівці-Київ не дозволить підприємству вийти з кризи.

«Офіційного закриття аеродромів немає, ми працюємо в черговому режимі.

Коли відновляться польоти не знає ніхто. Ну і само собою немає польотів, немає коштів.

Наш простій від нас не залежить, потрібно приймати рішення якісь стратегічні, тому що ми не знаємо скільки буде тривати така ситуація і чи дійсно в червні щось полетить. І навіть якщо це відбудеться то ясно, що воно нам не те що не компенсує збитки, а не дасть навіть нормально стати на ноги і не компенсує поточних збитків», – зазначив Борис Морський.

Нагадаємо на початку травня «Чернівцітеплокомуненерго» виділили 3,3 мільйони на зарплату для працівників з грошей, які призначались на ремонт доріг.

Наприкінці березня чиновники ратуші отримали матеріальну допомогу на суму майже 6 мільйонів гривень. Найбільше на вирішення соціально-побутових питань отримав міський голова Олексій Каспрук – 50 тисяч гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини