Каспрук визнав, що його підлеглі майже місяць не могли підготувати тендер по закупівлі продуктових наборів для чернівчан

06.05.2020

Риторика Олексія Каспрука і його голослівні звинувачення на адресу політичних опонентів змінюються від найменшого електорального подиху громади.

Не так давно мер кричав на сходах ОДА, що виконком не може відкрити продуктові ринки, це незаконно, і пропонував обуреним підприємцям «брати» облдержадміністрацію ледь не штурмом. А вже за кілька годин, особисто проголосував за це рішення і його підписав.

Ще один випадок швидкої зміни думки міського голови стався днями і пов’язаний був з розповсюдженням продуктових наборів чернівчанам, які під час карантину опинились у скрутній ситуації через відсутність заробітку.
Депаратмент соцзахисту закупив майже 3,5 тисячі продуктових наборів, які вже роздали силами оргкомітету, який очолив Володимир Бешлей, депутатів міськради та членів виконкому. Але щоб закупити решту продуктових наборів потрібно було провести тендер. Майже місяць підлеглі Каспрука із Департаменту соцзахисту не могли підготувати документи для тендеру.

Але позавчора в ефірі Олексій Каспрук заявив, що в затягуванні процесу винен оргкомітет.

«Процес затягується, думаю, що це несправедливо, але важко на це вплинути. Бачу, що не справляється оргкомітет», – заявив він чернівчанам.

Коли ж брехню мера викрили і розповіли, що насправді усі зволікання пов’язані з неспроможністю тривалий час підлеглими Каспрука підготувати документи, риторику міський голова змінив.

У вчорашньому ефірі Каспрук визнав, що до цього часу документація так і не була підготовлена, а звинувачення на адресу оргкомітету зникли. Більше того, виявляється, що все добре і робота продовжується.

«Приємно, що робота продовжується, і сьогодні чернівчанка підтвердила, що отримала продуктовий пакет», – заявив мер.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи