Підлеглі Каспрука провалили закупівлю продуктових наборів для потребуючих чернівчан

05.05.2020

Нагадаємо, ще на початку квітня депутати міськради прийняли рішення про виділення 2,5 мільйони гривень на закупівлю 10 тисяч продуктових наборів для чернівчан, які у період карантину опинились у скрутних життєвих обставинах.

Невдовзі був створений оргкомітет, який зайнявся опрацюванням заявок від чернівчан і доставкою продуктових наборів.

За словами голови оргкомітету Володимира Бешлея на сьогодні отримали 4558 заявок. Розпорядник коштів, Департамент соцзахисту, після того як були виділені кошти, закупив 3450 продуктових наборів. Це та кількість, яку можна було придбати без тендеру. Оргкомітет в свою чергу розпочав доставку продуктових наборів.

«Оргкомітет організував розповсюдження продуктових наборів за допомогою депутатів міськради та членів виконкому. Вже роздано понад 80% наявних продуктових наборів і сьогодні-завтра завершать доставку решти наборів», – зазначив голова оргкомітету Володимир Бешлей.

Оргкомітет дав доручення Департаменту соцзахисту ще наприкінці квітня оголосити тендер на закупівлю решти продуктових наборів, але документація так і не була підготовлена і процедура закупівлі не була оголошена. Вчора, 4 травня засідав тендерний комітет, але Департамент соцзахисту не зміг підготувати необхідні документи.

Володимир Бешлей зазначив, що оргкомітет готовий і далі продовжувати роздачу продуктових наборів, але наразі чекають поки Департамент соцзахисту нарешті підготує документи для оголошення процедури закупівлі, – пише “Чернівецький промінь

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи