Каспрук отримав пів мільйона гривень за три місяці

03.04.2020

Зарплата мера у середньому складає понад 70 тисяч гривень на місяць

За січень-березень 2020 року міський голова Чернівців Олексій Каспрук загалом отримав 479 тисяч гривень. Сюди увійшла зарплата мера разом з преміями, надвбавками та матеріальною допомогою, а також компенсація середньої заробітної плати згідно рішення суду. Про це стало відомо з відповіді на інформаційний запит журналістів «Чернівецького променю».

Міський голова за три місяці 2020 року отримав 214,5 тисяч зарплати, що в середньому становить 71500 гривень в місяць. Окрім окладу 42 тис грн, Олексій Каспрук отримав 80 тис грн премії, 50 тис грн матеріальної допомоги, 39 тис грн надбавки, а також 1555 грн відпускних.
Ще 264 тис грн мер отримав як компенсацію середньої заробітної плати (згідно рішення Чернівецького окружного адміністративного суду).

Нагадаємо, нещодавно Олексій Каспрук, у закритій групі в мережі вайбер, критично відреагував на рішення свого заступника Володимира Середюка та інших працівників міськради відмовитись від частини премії через фінансову кризу пов’язану з пандемією коронавірусу. Каспрук написав, що в Середюка немає мізків і через нього усі залишаться без премій. При цьому міський голова не відмовлявся від своєї премії.

Згодом, чернівчан обурила скандальна переписка про премії мера та його заступника.

Джерело: “Чернівецький промінь” 

Коментарі
  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини