Осачук дипломатично «поламав» Каспрука: у Чернівцях таки знизять тариф на тепло

01.02.2020

Після того як Зеленський розкритикував бездіяльність Каспрука, міський голова різко змінив свою думку про неможливість зниження тарифу.

Насправді відмова від зниження тарифу на опалення у Чернівцях виглядала більше як свідомий саботаж Каспруком ініціатив Уряду та Президента України. Адже усі передумови для зниження тарифу на тепло у грудні були. Попри це Каспрук вмикав режим місцевого царька і ігнорував вимоги Кабміну.

Та сьогодні після наради в Чернівецькій ОДА Каспрук чомусь передумав і керівник «Чернівцітеплокомуненерго» повідомив, що тариф знизять негайно. Сергію Осачуку таки вдалось поламати супротив мера та переконати у необхідності піти на зустріч чернівчанам, а не гратись у політику.

«Попри політичні розбіжності, досягнуто результату на користь кожної чернівецької родини, яка споживає централізоване міське тепло. Для цього потрібно лише збагнути, що вся наша робота має спрямовуватися на користь людей, а не на підтримку збиткових підприємств.

Директор МКП «Чернівцітеплокомуненерго» у присутності міського голови та депутатів пообіцяв негайно знизити вартість за тепло!», – написав голова ОДА Сергій Осачук на своїй сторінці в мережі Фейсбук.

Нагадаємо, що вчора Володимир Зеленський на нараді з питань тарифів на послуги теплопостачання, розкритикував бездіяльність Каспрука та «Чернівцітеплокомуненерго”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи