Зеленський вимагає від Каспрука пояснити чому в Чернівцях не знизили тарифи на опалення (відео)

01.02.2020

Міський голова Чернівців проігнорував вимоги Кабміну провести перерахунок тарифу на тепло у зв’язку зі зниженням цін на газ.

Президент України Володимир Зеленський провів нараду з питань тарифів на послуги теплопостачання для населення та реалізації програми енергоефективності у житловому фонді. Під час наради президент визначив завданням номер один отримати пояснення від міського голови Чернівців Олексія Каспрука чому в Чернівцях нічого не було зроблено для зменшення тарифу на опалення. Про це Володимир Зеленський написав на своїй сторінці в мережі Фейсбук.

“Заслухав звіт про зменшення сум у грудневих платіжках за теплопостачання. Завдання номер один – отримати пояснення від місцевої влади Чернівецької та Миколаївської областей, де для зниження нарахувань із незрозумілих мені причин не було зроблено нічого. Завдання номер два – вирівняти зниження до 25-30% в усіх областях країни”, – зазначив Володимир Зеленський

Нагадаємо, що лише Чернівці та Миколаїв проігнорували заклики Кабміну знизити тарифи на тепло. Перерахунок у бік зменшення по Україні провели 143 підприємства теплопостачання в 21 області України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини