Місто занедбане, центр розвалюється, фасади падають, а ви про міст говорите, – реакція соцмереж на міст Каспрука за 300 мільйонів

03.12.2019

Днями міський голова Чернівці Олексій Каспрук презентував проєкт мосту, який мав би з’єднати проспект Незалежності від вулиці Ясської до перехрестя вулиці Кармелюка та вулиці Винниченка. За словами Каспрука орієнтовна вартість 297 мільйонів гривень, а термін реалізації 3 роки, а цей проєкт дозволить з’єднати Гравітон з Головною.

Подібну активність мера експерти пов’язують з наближенням виборів і необхідністю наообіцяти щось глобальне, а не лише переозвучити обіцянки минулої передвиборчої гонки, які за 5 років у більшості так і залишились невиконаними.

Натомість чернівчани, на підтримку яких так сподівався мер, з обуренням зустріли проєкт мосту Каспрука. У коментарях під його постом про міст у мережі фейсбук більшість чернівчан зазначають, що такий проєкт не на часі, адже у місті багато більш нагальних проблем. Окрім того багато хто сумнівається у фаховій спроможності Каспрука реалізувати серйозний проєкт.

Андрій Макаров От де буде гроші розпиляти. Стратегі, блін. Ви не взмозі Центральну площу привести до ладу. Усі плити розтрощені, площа перед Ратушею виглядає жалюгідно. Соромно перед небагатьма туристами, яких ще випадково заносить у Чернівці. Під носом у себе нічого не можете зробити. Транспортний коридор вони будувати зібралися…. Клоуни.

Igor Balabanov А поки буде реалізовуватись цей проект – можна зробити маленьку діляночку дороги рівною? Це від переїзду (і сам переїзд) до вулиці Ясської. Там автівки рухаються зі швидкістю 5км/год, і із-за цього затори там цілий день.

Орислава Шугалій-Гайдукова Займіться Університетською біля Резиденції. Зробіть хоча би косметичний ремонт фасадів будинків, бордюрів. Соромно від туристів! Уже писала Вам і посилала фото. Потому влада змінилася, прийшов Продан. Писала йому. Той хоча би приїхав, подивився. І знову Ви. Реакції НУЛЬ!

Inna Kushnir Вибачте, але місто занедбане! Центр розвалюється, фасади падають, тротуари жахливі в ямах! А Ви про якийсь там міст говорите! Ну невже це саме основне, що треба зробити в Чернівцях?!

Анатолий Мельничук Опять корявые руки берутся за работу…

Andrei Zaplitnyy Шановний пане Каспрук – ви спочатку центр відремонтуйте і відреставруйте, щоб на голови нічого не падало… ато ви займаєтеся всім, крім того, що треба… робітники с***і.

Aleksandr Griair Вот при всем уважении Алексей Павлович, ну есть более важные стратегические объекты в городе которые нуждаются в реконструкции.Тот же автовокзал,аэропорт да та же “ГКБ” на Фастовской.Я не против моста,но до этого нужно быть последовательным по приоритетам!

Ruslan Gemblyuk На жаль у нас 70% доріг міста потребують ремонту і реконструкцій. На мою думку варто розібратись з тими проблемами що маємо а потім творити такі грандіозні проекти.!

Коментарі
  • Зае*али со своими “соромно від туристів!” Идите нафуй со своими туристами!!! ЧЕРНІВЦІ ДЛЯ ЧЕРНІВЧАН! А не для туристів!

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи