Де побудують скейт-парк у Чернівцях?

28.11.2019

Громадські активісти Юрій Воронка та Тетяна Шепелько, які тепер від Каспрука отримали посади, не лише загубили інвестора, який мав проспонсорувати половину суми на будівництво скейт-парку, але й не змогли навіть належним чином свої посадові обов’язки виконати.

Юрій Воронка тепер директор парку «Жовтневий» де б мали встановити скейт-парк. Вчора на фейсбук-сторінці парку «Жовтневий» опублікували допис, що майданчик для скейт-парку вже прибирають і опублікували фото чистенького майданчику, щоправда фото весняне.
Зранку директор Департаменту ЖКГ Володимир Бешлей відвідав парк і виявилось, що ніхто не прибирав цю територію, а про прибирання збрехав чи Воронка, чи його підлеглі. Про що Бешлей і повідомив на сесії. І лише після цього в парку стали прибирати територію майданчику під скейт-парк і навіть відео зняли, яке опублікувала радниця Каспрука Тетяна Шепелько, мовляв, ми вже все прибрали залишилось лише сміття вивезти.

Зважаючи на таке ставлення до своїх обов’язків виконуючого обов’язки директора парку Юрія Воронки, страшно уявити, як будуть утримувати скейт-парк, якщо навіть підготувати майданчик для скейт-парку і прибрати сміття йому вчасно не вдалось. Тож на сесії почали говорити, що краще його розмістити все ж у парку імені Шевченка, на колишньому танцювальному майданчику. Проте рішення наразі не прийняли.

Нагадаємо, що громадські активісти Шепелько та Воронка пообіцяли, що інвестор профінансує половину суми будівництва скейт-парку у Чернівцях, тільки б міська рада проголосувала за будівництво. Депутати проголосували, половину суми виділили, замовили конструкції майданчику, але виявилось, що Шепелько і Воронка чи то вигадали інвестора, чи він відмовився. Тож терміново довелось шукати сотні тисяч гривень у міському бюджету і виділяти повну суму на будівництво 1,35 мільйона гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини