Міфічний меценат будівництва скейт-парку, про якого розповідали активісти Шепелько та Воронка, зник

14.08.2019

А чи був він взагалі?

Нині радниця міського голови Тетяна Шепелько відпочиває в Англії, тож засідання комісії по будівництву скейт-парку у Чернівцях, за її відсутності, так і не відбулось. Проте стало відомо, що побудувати скейт-парк, як планували раніше, вже не вийде. Меценат, який за словами тоді ще активістки Шепелько та її побратима Юрія Воронки, мав проплатити 50% будівництва, безслідно зник. Про це написала сама Шепелько на своїй сторінці в мережі фейсбук.

«Так, меценати, які обіцяли нам з Юрій Воронка фінансову підтримку та дофінансування скейтпарку в парку Жовтневому, відмовились допомагати. Можливо їм промили мізки наші брудні політикани, які здатні на все», – написала вона.

Хоча хто кому промив мозок ще під питанням. Депутати та інші активісти неодноразово намагались дізнатись ім’я міфічного меценату, але Шепелько і Воронка його так і не назвали. Тож не знаючи його, як хтось міг йому промивати мізки? Схоже, що знатну промивку чернівчанам влаштували саме Шепелько і Воронка, причому з великою порцією макаронних виробів, які розвісили їм на вуха. І лише сьогодні в коментарях Юрій Воронка озвучив, що допомагати мав Захар Глопин. Цікаво чи знає сам Глопин, про те, що він мав надати 650 тисяч гривень на скейт-парк?

Проте Шепелько і Воронка продовжують розповідати байки чернівчанам. Тепер їм вже потрібно два скейт-парки, і в парку Жовтневому, і в парку Шевченка. І вони нібито звернулись по допомогу до інших меценатів.

Яка тепер буде подальша доля будівництва скейт-парку наразі невідомо. Комісія не може зібратись допоки пані Шепелько відпочиває в Англії. Міська рада виділила половину коштів, як і домовлялись з активістами, а хто оплатить другу половину наразі залишається під питанням.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини