За 10 днів до початку навчального року, школа №22 нагадує будівельний майданчик

22.08.2019

Не зважаючи на запевнення підрядника, що ремонтні роботи пришвидшать та зроблять усе якісно, за 10 днів до початку навчального року школа №22 більше нагадує будівельний майданчик, а якість робіт викликає великі сумніви. Більше того, сьогодні управління освіти нібито має підписати акти про прийом ремонтних робіт. Про це на своїй сторінці в мережі фейсбук написав депутат міськради Сергій Греков опублікувавши світлини.

«Вечірній огляд СЗОШ №22! Завтра вдруге будуть приймати і підписувати акт про прийом школи. Цікаво чи наважиться управління освіти підписати акт при такому стані навчального закладу??? Побачимо!!! На даний момент всі світильники “модернизовані” на сучасні, років 90-х минулого століття, сміття не прибрано на майданчику, де відбувається свято першого дзвоника, відмостка не відновлена, доступ до будівельних відходів у вільному доступі, в класах ще йдуть ремонті роботи після затоплення і багато чого іншого чого на фото не передати! Шановні батьки, чи готові ми ще не один місяць терпіти даного горе підрядника, який заробляє мільйони на наших дітях і наших податках? Моя сім’я, особисто не готова, а Ви?», – написав Сергій Греков.

Тепер слово за керівником освіти Сергієм Мартинюком, чи влаштовує його такий ремонт і чи підпише він акт прийому школи?
В коментарях до допису зазначають, що така ситуація не лише в 22-ій школі, а й на інших об’єктах, які модернізуються за програмою НЕФКО. Звісно контролювати усі процеси пов’язані з ремонтами по крупному європейському кредиту мав би керівник управління освіти, але схоже, що він дуже переймається «вихованням» журналістів на брифінгах, а ось з роботою виходить якось не дуже.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини