Ремонт вулиці Хотинської коштуватиме майже 200 мільйонів гривень

11.06.2019

Останнім часом у Чернівцях активно обговорюється необхідність негайного капітального ремонту вулиці Хотинської. Але в той час як Каспрук бреше, що на ремонт вулиці уряд виділив 140 мільйонів гривень, Департамент ЖКГ, деякі народні депутати та громадські активісти ведуть роботу над тим, аби добитися фінансування з державного бюджету і ремонт Хотинської розпочався якнайшвидше.

Зокрема, Департамент ЖКГ вже замовив проектно-кошторисну документацію. Про це у програмі «Діалоги» на телеканалі «Чернівецький промінь» повідомив директор департаменту Володимир Бешлей.

«Я хочу подякувати активній громадській позиції мешканців вулиці, тому що їхня активність відкрила всі двері в органах місцевого самоврядування, на рівні обласної державної адміністрації, вони ще й дійшли до Києва і сьогодні ведуть діалог з Кабінетом міністрів, з народними депутатами, аби вирішити цю болючу проблему для нашого міста. В свою чергу ми в Департаменті ЖКГ замовили проектно-кошторисну документацію. І очікуємо, що отримаємо її на початку вересня. Тоді, за наявності фінансування можна оголосити тендер і провести відповідні роботи. Всі необхідні технічні умови від різних служб ми отримали», – розповів Володимир Бешлей.

Він також зазначив, що, в залежності від того яким буде проект, вартість ремонту Хотинської може сягнути 200 мільйонів гривень.

«Сума не маленька. У нас в цьому році виділено рекордну суму на капітальний ремонт доріг в Чернівцях – 144 мільйона гривень. Проектанти приблизно нас орієнтують, що сума капітального ремонту Хотинської сягатиме 195 мільйонів гривень. Все буде залежати від того, чи будемо розширювати вулицю, які будемо міняти мережі. Все зараз вивчається і остаточну суму ми будемо знати в кінці літа», – підсумував Володимир Бешлей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи