Каспрук на службовому джипі їздить вночі по ресторанах та бреше журналістам

21.06.2017

машина1Чернівчани продовжують з власної кишені оплачувати нічні візити мера до ресторанів на службовому транспорті.

Нагадаємо, що в ніч з четверга на п’ятницю в одному з ресторанів міста відбулась зустріч Каспрука, Бурбака, контрабандиста «Слона» та Степана Руденка. Останнього схоже саме там і затверджували на посаду директора Департаменту економіки міськради. На нічну зустріч Каспрук приїхав на службовому авто.

Проте в понеділок, під час брифінгу, на запитання журналістів про використання службового транспорту в неробочий час, Олексій Каспрук цинічно збрехав. «Я в ресторани на машині не заїжджаю», – відповів на запитання журналіста міський голова.

Депутат міської ради від фракції «Рідне місто» Володимир Бешлей викрив чергову брехню мера і опублікував на своїй сторінці в мережі «Фейсбук» фотографію службового джипа Каспрука під рестораном, а згодом і подорожній лист службового транспорту, в якому зазначається, що він заїхав у гараж о 23:50.

«Чи може бути виконана передвиборча обіцянка Олексія Каспрука – #владі_порядність, коли він, як мер, каже неправду

Вчора на прес-конференції Олексій #Каспрук підтвердив, що в минулу п’ятницю мав нічне рандеву із Бурбаком, Руденком та “Слоном” в одному із ресторанів міста.

Але журналістам він збрехав (!), коли сказав, що службовий джип його не возить по ресторанам.

По-перше. 16 червня мною було оприлюднене фото, на якому видно припарковане службове авто Каспрука навпроти ресторану “Рандеву”.

По-друге. Після нічних посиденьок водій відвіз мера з кабака додому, орієнтовно о 23.30 , а вже потім о 23.50 машина була загнана на автобазу міськради, що підтверджує путівка.

По-третє. Це ж не єдиний зафіксований факт, коли Каспрука возять по ресторанах за кошти громади

Насправді, це особиста справа кожного, де і як відпочивати. Однак дозвілля чиновників не має бути за рахунок платників податків та міського бюджету!», – написав Володимир Бешлей.

Коментарі
  • Воділа джипа Серега ще й повій возить на цій Тойоті.А Голік тупий валянок
    .Мама бугалтерка там топливом рулить.Сімейний підряд.Коли вже прокуратура добереться до сімейки Голіків….?

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини