Каспрук відмовився розповідати подробиці нічної зустрічі з Бурбаком та контрабандистом «Слоном»

19.06.2017

машина1

Чернівецький міський голова Олексій Каспрук ухилився від відповіді на питання щодо нічної зустрічі з 16 на 17 червня в одному з ресторанів за участі народного депутата від «Народного фронту» Максима Бурбака, новопризначеного директора департаменту економіки Степана Руденка та особи, яку пов’язують із контролем контрабандних потоків в області, відомої за кличкою «Слон», – повідомляє promin.cv.ua

 Під час брифінгу 19 червня Каспрук, відповідаючи на питання журналістів, про що йшлося на нічній зустрічі, відповів: «Особа, яку пов’язують із контрабандою – це хто? Я не знаю такого. А що стосується Максима Бурбака, у нас з ним багато тем, дуже часто доводиться спілкуватися. Зустрічають я не тільки з Максимом Юрійовичем, зустрічаюсь і з іншими народними депутатами, які підтримують розвиток нашого міста».

 Своєрідно міський голова прокоментував використання службового авто у позаробочий час, на якому він приїхав на згадану зустріч: «Я в ресторани на машині не заїжджаю. Міський голова, він коли в місті, він завжди на роботі. Графік не нормований, як в мене, так і в мого водія. Що стосується зустрічі, ну я ж не з Фірташем зустрічався, Бурбак не оголошений в розшук, він народний депутат…».

 Нагадаємо, у ніч на 17 червня новопризначеного директора департаменту економіки Чернівецької міської ради Степана Руденка близько півночі помітили в одному з ресторанів  обласного центру в компанії міського голови Олексія Каспрука, народного депутата Максима Бурбака та… особи, відомої під кличкою «Слон», яку пов’язують із контролем потоків контрабанди в Чернівецькій області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи