Суд виправдав патрульного поліцейського, який керував автомобілем під дією алкоголю та наркотиків (відео)

04.04.2017

Snymok222

Сьогодні, суддя Кіцманського районного суду Чернівців Тетяна Олексюк, винесла виправдувальний вирок поліцейському-наркоману Миколі Мендришорі, – повідомляє police.cv.ua

 У ході судового засідання колишній поліцейський поскаржився судді, що зовсім не він керував транспортним засобом, а його знайома дівчина, машина була зламана і не рухалася. І найголовніше, що повторний тест на алкоголь і наркотики, який був проведений через 5 днів, показав, що він абсолютно тверезий! Задумайтесь, суддя прийняла до уваги свідчення тесту, проведеного через 5 (п’ять !!!) днів!

Дівчина свідок, дала свідчення що, коли машина поламалася, вона включила правий поворот (запам’ятайте цей факт) і припаркувалася накатом біля краю узбіччя. А потім, в ході обстеження автомобіля виявилося, що просто злетіла клема з акумуляторної батареї. Будь-який водій знає, що при відключеною АКБ ніякі світлові прилади працювати не можуть. Але і цей аргумент суддя Олексюк порахувала доказом.мендришора

А тепер найголовніше! За заявою судді, поліція не має права зупиняти і оформляти протоколи по 130 статті КУпАП (керування автомобілем у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння). На це право є тільки у неіснуючій міліції. Це стало найголовнішим аргументом на користь Мендришори.

Хочеться так само відзначити, що за заявою самого поліцейського, у поліції є якийсь «зуб» на поліцію. І поліція всіляко переслідує поліцію і фабрикує проти поліції фіктивні адміністративні протоколи! У залі стояв сміх.

Обіцянки начальника патрульної поліції нашого міста Олега Йосіпіва знову виявилися всього лише черговою брехнею. Тепер поліцейський-наркоман може подати в суд і відновитися на посаді, а по добре сформованою традицією, піти на підвищення.

Нагадаємо, що Микола Мендришора був затриманий своїми колегами ввечері 5 березня у селі Новий Киселів. У патрульній поліції підтвердили, що він перебував за кермом у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння і був звільнений. Згодом Мендришора подав до суду на своїх колег, які його затримували.

Коментарі
  • бухайте і нюхайте та сідайте за руль а головне беріт приклад з нової поліції яка вже переплюнула стару )))))))))))))))

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини