Патрульний поліцейський керував автомобілем під амфетаміном та алкоголем

07.03.2017

policeПрацівник патрульної поліції Чернівців, якого виявили за кермом автомобіля, дійсно перебував у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння.

Даний факт підтвердив керівник управління патрульної поліції міста Олег Йосипів, передає кореспондент molbuk.ua.

Як він повідомив, 5 березня близько 21:50 працівники відділу безпеки дорожнього руху управління превентивної діяльності в Чернівецькій області, рухаючись в селі Новий Киселів Кіцманського району виявили транспортний засіб. Відповідно до протоколу про вчинення адмінправопорушення, даним транспортним засобом керував працівник управління патрульної поліції Чернівців у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння.

“6 березня, вчора, як тільки стало відомо, мною особисто на ім’я начальника департаменту була відправлена доповідна записка щодо проведення службового розслідування. Цього ж дня було видано наказ, зараз службове розслідування проводиться. Зі слів працівників ВБДР, автомобіль, в якому перебував нетверезий патрульний, стояв, а поліцейський сидів за кермом.

Хочу зазначити, що вищезазначений працівник патрульної поліції з 1 березня по 16 березня перебуває у черговій щорічній відпустці. В даному випадку ми маємо попередній результат алкогольного і наркотичного сп’яніння, людина буде притягнута до відповідальності, і також в подальшому буде притягнута до дисциплінарної відповідальності”, – зазначив він.

За словами Олега Йосипіва, в організмі патрульного виявили наркотик амфетамін, крім цього, встановлено факт перевищення допустимої норми алкоголю в крові.

Відомо, що даний працівник – Микола Мендришора, 1993 року народження, працює в патрульній поліції з першого дня її роботи в Чернівцях.

Керівник поліції пообіцяв повідомити громадськість про результати розслідування одразу по його завершенню.

“Ми зацікавлені в тому, щоб розслідування було проведене якнайшвидше. Звільнити чи не звільнити – ми подаємо свою рекомендацію на департамент патрульної поліції. Але я знаю позицію керівника департаменту, що рішення буде однозначне й обговоренню не буде підлягати, бо ніхто не бачить працівників в патрульній поліції, які мали такі проступки”, – додав Йосипів.

Як зазначила начальник відділу моніторингу та аналітичного забезпечення патрульної поліції Яна Бараненко, якщо службове розслідування не завершиться до моменту виходу даного патрульного з відпустки, його відсторонять від несення служби, – повідомляє «Молодий буковинець».

Нагадаємо, що нещодавно суд визнав провину патрульної поліцейської Уляни Лікар, яка керувала автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. Але незважаючи на це, її не звільнили з патрульної поліції, а перевели в управління Національної поліції Чернівецької області.

Коментарі
  • незаздріт! гріх заздрити!!! що кулявлобній Порчук можна бухою за рульом , а новому молодому і реформованому поліцейскому зась? незаздріт!!!! ПРОСТИТЬ

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини