Найбагатший поліцейський України Сергій Пілігрім у Чернівцях живе у друзів, які беруть з нього лише за комуналку

09.11.2016

Пілігрім

Такий висновок можна зробити із відповіді на запит нашого сайту до ГУ Нацполіції в Чернівецькій області.

Генерал Пілігрім поліцією Буковини керує вже півтора року і це достатній час для того, щоб тут, як то кажуть, обжитися. Тому було досить дивно побачити, що у своїй е-декларації головний поліціянт Буковини не вказав ні власного, ні орендованого, ні службового, ні будь-якого іншого житла у Чернівцях. Адже слабо вірилося, що він ночує в своєму робочому кабінеті.

Та все виявилося набагато простіше: донецькій Пілігрім просто має у столиці Буковини хороших друзів, які потіснилися і прихистили товариша на своїх квадратних метрах.

«Пілігрім С.В в м.Чернівці квартири, готельні номери не винаймає, тимчасово проживає в людей з якими перебуває у дружніх стосунках. При цьому договір оренди не розглядався, із особистих коштів оплачуються витрати на комунальні послуги», – йдеться у відповіді Нацполіції.

Шкода, що підлеглі Пілігріма скромно не вказали, які у його друзів житлові умови. Бо, знову ж таки, слабо віриться, що генерал тулиться десь на килимку  в комунальній квартирі з 10 малолітніми дітьми.

Але схема, погодьтеся, досить цікава: написав, що пригріли добрі люди, і однією проблемою при заповнені декларації менше.

Нагадаємо, що за даними сайту «Главком» Сергій Пілігрім є найбагатшим серед усіх начальників обласних управлінь поліції та разом з родиною має статки у сумі 5,8 мільйона гривень.

vidpovid-pilihrim

Коментарі
  • слява ахметову і його пабратімам яйценюху бурьбаку і К! слява! слява!

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини