Заради генеральських погонів Сергій Пілігрім став жебраком

24.10.2016

ПілігрімНачальник буковинської поліції генерал Пілігрім заробляв мільйони, в нього нещодавно вкрали «Лексус», а тепер він змушений жити в робочому кабінеті.

Про це свідчать декларації головного поліціянта Чернівецької області за 2014 та 2015 роки.

Нещодавно керівнику Чернівецької поліції Сергій Пілігрім було присвоєно звання генерала. Ця подія викликала неоднозначну реакцію у багатьох чернівчан, бо усі задалися логічним запитанням – за які такі заслуги Сергій Вікторович отримав генеральські погони? Адже ні для кого не секрет, що боротьба зі злочинністю на теренах області, м’яко кажучи, відверто шкутильгає.

Та судячи з усього, саме генеральські погони і були головною метою Сергія Пілігріма після того як він очолив Чернівецьке обласне управління Національної поліції. Бо, якщо порівняти його декларації за 2014 та 2015 роки, то диву даєшся, як мільйонер добровільно погодився стати жебраком.

Пілігрім мбЗагальна сума доходу отриманого Сергієм Пілігрімом на посаді начальника управління транспортної міліції МВС України у 2014 році становить 1 мільйон 596 тисяч гривень, тобто по 133 тисячі гривень у місяць. А за увесь 2015 рік, головний поліцейський Буковини, заробив трохи більше своєї місячної зарплатні на минулій посаді, – 160 тисяч 840 гривень. І це при тому, що дружина та син Сергія Вікторовича у 2014 році заробили майже 42 тисячі гривень на двох, а от у декларації новоспеченого генерала за 2015 рік жодних відомостей про доходи членів його родини не міститься.

Ще один нюанс – у декларації за 2014 рік на Пілігріма записані дві квартири. Ті ж самі квартири внесені в його декларацію і за 2015 рік. Але от що цікаво. Наврядчи Сергій Вікторович у 2014 році знав, що доля закине його на Буковину. Тому, за логікою речей, у декларації за 2015 рік мало б з’явитися якесь помешкання, яким він користується у Чернівцях. Але такого не має. І це наводить на думку, що Пілігрім мабуть ночує у своєму робочому кабінеті.

При цьому, невідомо куди випарувалися дві квартири, кожна площею більш ніж 100 квадратів, записані на дружину та сина. Бо в декларації за 2014 рік вони вказані. А у документі датованому 2015 роком їх не має. Так само як і не має відомостей про їх продаж та отриману від цього суму доходу.

Також безслідно зник «Фольксваген Пассат» членів родини, який теж фігурував у декларації за 2014 рік.

А зізнання Пілігріма, що в липні 2014 року у нього невідомі в камуфляжній формі вкрали «Лексус», зовсім не рятують від незручних питань про певні неспівпадіння у деклараціях. Тож або генерал Пілігрім щось приховує, або відверто порушує Закон України «Про засади запобігання і протидії корупції».

Коментарі
  • непереживайте за кулявлобно-риго-ахметівского мусора

    воно ж на Буковині то шо не ніяк непоборут очолило)))))))))))))))))))

    слава кулявлобам – ригам – ахметівским слава!

    а ущербно-пелехаті шістки чогось хвости прижали і шо то має значить))))))))))))

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини