Депутати повернуть Чернівцям 400 мільйонів гривень вкрадені ринком «Добробут»

26.10.2016

добробут

Саме цю суму  свого часу ТОВ «Інвест Альянс», яке керує на ринку, мало сплатити у якості пайового внеску до фонду соціально-економічного розвитку міста. Однак, у 2008 році виконавчий комітет Чернівецької міської ради звільнив «Інвест Альянс» від цього зобов’язання.

Тепер депутати хочуть виправити помилку восьмирічної давнини. Проект  рішення «Про скасування пункту 3.4.1. рішення виконавчого комітету міської ради від 10.06.2008 р. № 438/11» вже оприлюднений на сайті міської ради і буде включений до порядку денного листопадової сесії.

Авторами проекту рішення виступили депутати від фракції «Рідне місто» Володимир Бешлей та Ростислав Білик.

Нагадаємо, що Ростислав Білик неодноразово піднімав перед правоохоронними органами питання про незаконність згаданого рішення виконкому та необхідність розслідування цієї справи. Саме за це Ростислава Білика переслідує народний депутат та голова фракції «Народний фронт» Максим Бурбак. Адже ні для кого не секрет, що і «Інвест Альянс» і, відповідно, «Добробут» структури повністю підконтрольні Максиму Юрійовичу. Тому не дивно, що у 2008 році його однопартієць і тодішній мер Чернівців Микола Федорук зробив «Добробуту» такий царський подарунок. Залежний від нього виконком звільнив «Інвест Альянс» від сплати коштів, які мали піти на ремонти доріг, будівництво у Чернівцях об’єктів соціальної сфери, тощо. Натомість запропонував йому розробити математичну модель затоплення Садгірського району. Річ, яка коштує копійки та прирівнюється до студентської курсової роботи. І до цього часу невідомо, чи ця модель, взагалі, була розроблена.

Але вже за місяць депутати матимуть змогу повернути до міського бюджету кошти, які свого часу Бурбак та Федорук, фактично, вкрали, у громади Чернівців.

Коментарі
  • єто всйо ложЬ! я уже пішу запіт і провожу раследованіє! вам всем ганьба! народний фронт єто саміє чеснейшіє пабратімі і франтавікі которіє облачіліс в азйов там азйов здеся і мі всем вам камуністам і ригам пакажем!

    пішу запіт і бегу раследовать! всем вам за ложЬ ганьба!

  • і есчйо

    рукі прочь от даьробута народнага хфронта! пішу запіт і разследую . пабєжала бонбон там гран здеся.

  • Цей підарунок у 400 тисяч гривень Бурбаку (Інвест Альянсу) – це відвертий ГРАБУНОК всіх чернівчан з подачі Миколи Трохимовича Федорука!)))
    Немає слів, залишились тільки слюні!!!

  • слява народному фронту імені кулявлобів!

    слява азову імені кулявлобів армяшного звірка!

    слява! слява!

    ура! таварісчі—пабратіми!

  • Це грабунок, немає такого закону в Митному кодексі України, де є забовязання цього платежу в незрозумілий фонд! на незрозумілий розвиток якого міста, хто розпорядник грошей? депутати? точно одне, що громада не побачить цих грошей, знов гроші підуть на купівлю голосів….

  • за 400 лямов , дебілик с проданом можно отправить в космос) купить место у космонавтов, тоесть голос)))

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини