Ціна мого переслідування – 400 мільйонів, які «Добробут» не заплатив до фонду розвитку міста, – Білик (відео)

26.09.2016

Білик

Депутат Чернівецької міської ради Ростислав Білик взяв участь у забігу до Дня Миру, розповів про політичні переслідування з боку політичних опонентів, представників фракції «Народний фронт», та поділився планами, з чого розпочне свою депутатську діяльність після повернення.

– Приємно взяти участь у забігу до Дня миру. Побачив, що бігло чимало людей – як дорослих, так і дітей. Це зайвий раз продемонструвало, що чернівчани єдині і нам обов’язково потрібно брати участь у таких заходах, аби ще більше гуртуватися, – заявив Р. Білик.

Депутат ще раз наголосив, що відкритий до співпраці з працівниками правоохоронних органів. А також вважає, що ціна його переслідування… 400 мільйонів гривень.

– Саме таку суму ринок «Добробут», що належить депутату «Народного фронту» Максимові Бурбаку,не заплатив до фонду соціально-економічного розвитку міста. І саме про це я неодноразово говорив. Можливо через те, що вкотре піднімаю це питання, мене знову розпочнуть переслідувати. Адже вже два тижні опоненти активно експлуатують тему мого повернення і висвітлюють її не в кращому вигляді. Але мій номер телефону залишився таким же. Я готовий до спілкування з тими, хто хоче висловити свої невдоволення або побажання, – заявив Р. Білик.

Депутат каже, що погроз на його адресу поки що не було, він вільно ходить містом та спілкується з людьми. Проте не виключає, що його появу на сесії міськради деякі політики сприймуть негативно і намагатимуться перевторити це на фарс.

– Можливо на сесії почнуть приводити активістів, щоби зірвати засідання, а мій візит перетворити на фарс. Але я повинен виконувати свої обов’язки, тож буду відвідувати сесії Чернівецької міської ради, – резюмував Р. Білик.

джерело: promin.cv.ua

Коментарі
  • Щодо наступного пленарного засідання сказав:

    Влучно Білик сказав, що наступне пленарне засідання таки перетворять на фарс лише через те, що він з’явиться в сесійній залі. Знову очікується цирк. Цікаво, на чию сторону пристане Жека “Карандаш” та його пацани. Хоча, як Homo sapiens , ми повинні чітко розуміти про “темники” цієї ситуації. Адже чи не кожен депутат під час виборчих перегонів вдається до підкупу виборців. Ростислав Білик став лише так званим “цапом відбувайлом”, на якого має “зуб” Бурбак. Тому варто просто раціонально аналізувати все, що подається у різних ЗМІ Буковини.

    • Про це й говорить Білик, у 2015 році його почали переслідувати типу за “підкуп”, хоча Каспрук також з Бурбаком платили виборцям чималі гроші за голос. (цікаво за скільки продались студенти, які свідчили проти Білика), а тепер, коли Ростік з’явився – Бурбак знову запанікував. Історія продовжиться і головне раціонально розставити всі пріоритети в цій брудній ситуації.

  • і де прокуратура???? де СБУ????? прокурор області в долі шо непорушує кримінал за корупцію крадіжки????? ГАНЬБА таким прокурорам!!!!!!!!!

    • а Ви кагби настільки наївний, що не здогадуєтесь про той факт, що у Бурбака по суті в кожній важливій інстанції свої люди. Жоден прокурор не зізнається кого він пориває, і жоден суддя не судитиме по закону “своїх” людей.

    • Всему свое время.
      Посмотрите, какой опплеванный Аваков со своими рюкзаками, сыном проматывающим 100 тысяч $ за вечер в казино.. Или недавнее убийство двух полицейских Торнадовцем-мвдшником… Авакову не позавидуешь. Чем он закончит – и к гадалке не ходить. Янукович тоже думал что вечный

  • Можно,конечно, прыгать как клоун парасюк и повторять его лицемерные сопли ” защостоявмайдан”, но впереди их ждут веселые времена. Но им это будет далеко не есело

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини