Донька лідера парламентської фракції «Народний фронт» Максима Бурбака вчиться у Лондоні, бо в Україні неякісна освіта

04.12.2018

бурбак

Вартість навчання 20 тисяч доларів на рік

За словами «фронтовика» його донька навчається у Лондоні оскільки він вирішив дати їй якісну освіту. Про це лідер парламентської фракції «Народний фронт» заявив в програмі «Пряма відповідь» на МТРК «Чернівці».

Нещодавно заступниця головного редактора видання «Страна.ua» Світлана Крюкова, під враженням після відвідин Чернівецького університету, написала пост в якому зазначила, що майже уся верхівка «Народного фронту» закінчили ЧНУ. Відповідно вони могли хоча б щось зробити для того щоб вивести рідний університет на якісно новий рівень, адже Арсеній Яценюк був прем’єр-міністром України, а Максим Бурбак міністром інфраструктури. Але натомість вони віддають вчитись своїх дітей у Лондон.

Лідер парламентської фракції «Народний фронт» Максим Бурбак відповідаючи на пост Світлани Крюкової зазначив, що його донька і справді вчиться в Лондоні і в цьому немає нічого надзвичайного, оскільки він хотів дати їй якісну освіту.

«Моя дитина навчається в університеті в Лондоні. Я спокійно до цього ставлюся. Моїй дитині зараз 21 рік, це раз. Хтось вважає, що дитині треба придбати квартиру, хтось  вважає, що дитині треба якесь придане давати. Ми зі своєю дружиною вже давно вирішили головне, що ми повинні дати їм освіту. Дати якісну освіту і вони повернуться в Україну, і будуть працювати на благо України. Моя донька у 21 рік вже може сама вирішувати, де їй краще навчатись», – зазначив Максим Бурбак.

За повідомленнями ЗМІ донька голови фракції “Народний фронт” Максима Бурбака – Катерина навчається у Великобританії – в Міському університеті Лондона. Відзначимо, вартість навчання там від 20 тисяч доларів на рік. До цієї цифри потрібно додати також плату за проживання, харчування та дозвілля.

Нагадаємо Максим Бурбак отримує як депутат Верховної ради зарплату 260 тисяч гривень на рік, це трохи більше 9 тисяч доларів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини