У Чернівцях люди Бурбака зірвали лекцію заступниці головного редактора видання Страна.ua

29.11.2018

maxresdefaultЗаступник головного редактора видання Страна.ua Світлана Крюкова відвідала Чернівці, де мала прочитати лекції на кафедрі журналістики ЧНУ та в Буковинському медіа-центрі «Belle Vue». Друга лекція відбулась, а ось зустріч зі студентами скасували, нібито через незацікавленість останніх.

«Вчера в Черновицком университете мне сорвали лекцию со студентами. Люди депутата Бурбака, главы фракции «Народного фронта» сделали все, чтобы этой встречи не произошло», — написала у «Facebook» Світлана Крюкова.

Ще напередодні лекції помічник нардепа від «Народного фронту» Максима Бурбака Вадим Пелех у соцмережах закликав студентів не йти на лекцію та натякав на силовий зрив лекції. «Сподіваюся, «Нацкорпус» і інші небайдужі ГО «Майдан» прийдуть послухати про втрати революції», — писав він у коментарях у «Facebook». Вадим Пелех, директор телеканалу ТВА, в ефірі якого більшість часу піарять Бурбака та «Народний фронт», аргументував свою позицію тим, що видання Страна.ua нібито «пропагандистське».

Незважаючи на погрози з боку помічника Бурбака, спілкування з журналісткою такого рівня було б чудовим тестом для студентів кафедри журналістики на профпридатність, гарним досвідом спілкування з незручним опонентом та можливістю поставити гострі запитання і показати ті навики, які викладачі кафедри встигли передати студентам. Але майбутні журналісти чи злякались погроз «бурбаківського» помічника, чи не відчували в собі впевненості вступити в дискусію зі Світланою Крюковою.

За офіційною версією, яку озвучила в мережі «Facebook» завкафедри журналістики Чернівецького університету Любов Василик, усьому потокові студентів публічно було повідомлено про зустріч, проте вони відмовилися — ідея не набрала бажаючих.

Опублікуємо і відео зустрічі в медіа-центрі «Belle Vue», щоб можна було оцінити, чого так боялись студенти та куди підручні Бурбака закликали «Національний корпус».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини